LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hanna Hedlunds relation till Niclas Wahlgren

07 sep, 2021 
Hanna Hedlund och Niclas Wahlgren
Hanna Hedlund är god vän med Pernilla Wahlgren sedan flera år tillbaka.
Men det råder ingen tvekan om att Hanna även har en bra relation till Pernillas bror Niclas Wahlgren.
Se bilden på de två!
Annons
Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriär

Hanna Hedlund är en svensk sångare och skådespelare. Hon var i över 20 år tillsammans med artisten Martin Stenmarck – men tidigare i år kom nyheten att de två skiljer sig efter ett helt liv tillsammans. De har dessutom tre barn ihop, Ida, Love och Saga.

Sedan skilsmässan har vi kunnat se Hanna umgås en hel del med vänner, både på hemmaplan och på resor. Nyligen umgicks hon med Niclas Wahlgren och Sofia Wistam, men vad har de för relation?

Hanna och Martin träffades på 90-talet – var tillsammans i 23 år

I juni nåddes vi av den tråkiga nyheten att Martin och Hanna har separerat. På Instagram delade Hanna och Martin med sig av ett gemensamt inlägg där de förklarade att de separerat.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev de då.

Annons

Sedan skilsmässan blev offentlig har Hanna rest en del, hon har varit på en utlandssemester, samt i Hälsingland och i Norrland.

Under Hannas Sverige-resa, till bilden skrev hon: ”Bad i Hälsingsåfallet var kallt som .. men helt otroligt vackert här! Hit us med tips vi inte får missa på vildmarkvägen”

Hanna var sedan utomlands med barnen – precis innan skolstart.

Primadonnan och hennes undersåtar! Vilken sommar. Vilka ungar. Men liiiite skönt med rutiner också”, skrev hon under en semesterbild.

Hanna Hedlunds träff med Niclas Wahlgren och Sofia Wistam

Nu är Hanna hemma från resan sedan ett par veckor tillbaka och barnen är åter till skolan och Hanna till jobbet. Hon har under den senaste tiden dessutom synts umgås en hel del med vänner.

En av de är Pernilla Wahlgren som hon står väldigt nära, då Hanna medverkar i Pernillas scenshower. Vilket i sin tur leder in Hanna på Niclas Wahlgren som hon känner via Pernilla, nyligen sågs Hanna äta middag med Niclas och Sofia Wistam som även hon är nära vän med både Pernilla och Hanna. Samtliga bor på Lidingö och har haft god kontakt i alla år.

”Det blev middag idag igen.. och inte vilken middag somhelst! Berättar mer sen..”, skrev Hanna.

All lycka till dig Hanna!

FOTO: Claudio Bresciani/TT / Karin Törnblom/TT

Annons