LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlunds ärliga svar – efter frågan om ex-maken Martin Stenmarck

07 sep, 2022 
MARTIN STENMARCK, HANNA HEDLUND
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar för drygt ett år sedan.
Nu berättar Hanna om en situation som fått henne att tänka till.
– Det är barnens pappa, säger hon i podden Jessica & Hanna – Å andra sidan.
Annons
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längdBrand logo
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd

Det var i juni förra året som Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, gick ut med beskedet att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Paret hade då varit tillsammans i 23 år och gifta i ungefär fem år.

Tillsammans har de barnen Ida, 18, Love, 15, och Saga, 10. Hanna och Martin har barnen varannan vecka och Martin har tidigare berättat för Hänt att det upplägget funkar fint.

– Det funkar bra, det gör det, sa han då till Hänt.

Så är Hanna och Martins relation idag

Sedan dess har mycket hänt och Hanna och Martin har en väldigt bra relation till varandra. I våras lämnade de även Stockholm ihop. I podcasten Hanna & Jessica – Å andra sidan berättade Hanna om beslutet.

Annons

– Sen åker ju jag upp till Sälen på onsdag för där är barnen med sin pappa. Våran dotter fyller tio på skärtorsdagen så då ska jag bila upp onsdagkväll för att vara där torsdag morgon för att fira henne tillsammans. Och det känns så viktigt och värdefullt att göra det, förklarade hon och fortsatte:

– Och så har jag en son som redan är där uppe med kompisar så det blir perfekt att få hämta honom. Och sen på långfredag så åker vi till min mamma igen och bara landar i Hälsingland. Och jag kan inte förklara hur mycket jag längtar efter det, att bara få landa där. Och jag gör verkligen det där.

Hanna Hedlunds reaktion efter frågan om Martin Stenmarck

I det senaste avsnittet av podden kommer Hanna återigen in på Martin och en incident som fått henne att komma till en ny insikt. Hanna och poddkollegan Jessica Wahlgren Norman, 47, pratade nämligen om kylskåpsmagneter, när någon kom hem till Hanna och ifrågasatte att hon hade Martin på kylskåpet.

Annons

– Och det är så härligt att sätta upp grejer! Och då har ju Saga varit med och satt upp väldigt mycket. Och då är det bilder på hela familjen och alltså på Martin. Och så var det någon som kom hem och bara “men gud, har du bilder på...?”. Jag bara “eh ja”, alltså det är barnens pappa liksom?, säger Hanna i podden.

– Men då kan jag tipsa dig om, sätt en magnet över huvudet på honom, skämtar Jessica.

Hanna menar att om tio år skulle hon nog inte bry sig om hon plockas bort från olika kylskåp, men i nuläget känns det kanske aningen tidigt.

– Men då tänkte jag bara såhär “betyder det någonting att sitta på ett kylskåp”, nu måste jag åka hem till Martins pappa, för där har jag också suttit på massa bilder. Tänk om jag skulle vara nerplockad? Då skulle jag verkligen känna lite såhär “jaha, vadå?”, säger Hanna och tillägger:

– Men om 10 år, nä då skulle det vara okej.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons