TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Barnen har lämnat med Martin Stenmarck – Hanna Hedlunds hjärtskärande ord

29 feb, 2024 
Linn Seipel
hanna hedlund barn
Att gå igenom en skilsmässa med barn är inte lätt – det vet Hanna Hedlund och Martin Stenmark.
Nu talar hon ut om känslorna då barnen åker iväg för första gången med sin pappa utan henne.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem Blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivetBrand logo
Fem Blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivet

Hanna Hedlund, 49, och Martin Stenmarck, 51, var i 23 år ett av Sveriges mest kända par tills att de valde att gå skilda vägar 2021. Tillsammans fick de barnen Ida, 20, Love, 17, och Saga, 11.

Sedan dess har båda gått vidare på sina håll. Martin har träffat kärleken på nytt, en kvinna han ännu håller utanför offentligheten. Även Hanna hade någon på gång ett tag, men på hennes födelsedag avslöjade hon att hon var singel igen.

Det forna paret verkar ha en skaplig relation till varandra, även om det främst verkar vara för barnens skull. Det är i podden Å andra sidan, som hon har ihop med Jessica Wahlgren Norman, som Hanna förklarat läget lite mer ingående:

– En sådan relation man har med någon som man skilt sig med, som man kanske egentligen inte vill ha jättemycket i sitt liv längre. Men måste ha i sitt liv för att man har barn ihop, och av den anledningen vill ha i sitt liv, fast man måste hitta en ny typ av relation, sade Hanna då.

Annons

Hanna Hedlunds oro för barnen – första resan med pappa Martin Stenmark

Det är mycket nya situationer som uppstår efter en separation med barn, konstaterar nu Hanna i det senaste avsnittet av podden, då hon berättar att pappa Martin är ute och reser med alla barnen ensam. Något hon känner ett stort vemod kring.

– Det är en första gång för allting. Då är det någonting nytt och då är det inte bara så här ”åh”. Men jag är jätteglad för att de kan göra det här, och alla har varit så uppspelta och glada. Men en liten del av en känner ju liksom att åh, hoppas allting går bra.

Mitt i poddandet får Hanna ett samtal från dottern Saga som just nu befinner sig på andra sidan jordklotet. Det var ett upplyftande samtal som fick Hanna att lugna mammanerverna lite.

– De var så fint att se. Alla tre barnen är där också så det var mysigt. Nej det känns... Nej jag är jätteglad att de är ute och reser.

Hanna Hedlund: Det börjar kännas bättre efter skilsmässan

Det inte är lätt att gå igenom en skilsmässa med allt vad det innebär – men det blir bättre med tiden. Det är Hanna ett levande bevis för, som numera lärt sig uppskatta dagen då barnen byter veckor.

– Vi har ju pratat om att det har kunnat kännas så jobbigt och moloket på överlämningsdagen. Nu är det positivt, och det är bara är en kärleksförklaring och mysigt. Jag kan känna att det tog över två och ett halvt år innan man kunde känna att överlämningsdagarna var okej. Det kom en jobbig känsla över en tidigare, har hon sagt i ett tidigare poddavsnitt.

FOTO: TV4Play / Karin Törnblom/TTAnnons