LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund om konflikterna med exet Martin Stenmarck: ”Han gör fel”

03 jan, 2024 
Linn Seipel
Hanna Hedlund Martin Stenmark
Hanna Hedlund och Martin Stenmark gick isär för drygt tre år sedan.
Nu talar Hanna ut om ett knep hon har för att hantera konflikterna som uppstår med exmaken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem Blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivetBrand logo
Fem Blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivet

Artisten Hanna Hedlund, 48, har och har haft en lång och framgångsrik karriär på scen. Förutom att släppa egna låtar har hon medverkat i många olika program och musikaler. Just nu är hon aktuell med showen Pernilla Wahlgrens Happy Ending och på sidan av den poddar hon flitigt med nära vännen Jessica Wahlgren, 48,

I det senaste avsnittet av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan berättar Hanna om sitt nyårsfirande i Vemdalen samt konflikterna som uppstått med barnen på resan. Något som leder henne in på sin egen konflikthantering, varpå hon ger exempel från sin och exmaken Martin Stenmarcks, 51, relation efter skilsmässan.

– Det är så man blir hel efter en skilsmässa också. Det handlar om att släppa oförrätter. Gå f*cking vidare i ditt liv, säger Hanna i podden.

Annons

Hanna Hedlund om konflikterna med exmaken Martin Stenmark – åren efter skilsmässan

Hon berättar vidare om ett särskilt knep hon använder för att hantera situationer där hon hon inte kommer överens med exmaken Martin.

– I en sådan relation man har med någon som man skilt sig med, som man kanske egentligen inte vill ha jättemycket i sitt liv längre. Men måste ha i sitt liv för att man har barn ihop, och av den anledningen vill ha i sitt liv, fast man måste hitta en ny typ av relation. Där är det ett mantra jag har, säger Hanna och fortsätter berätta:

– Jag tar ansvar för min del av den här relationen. Resten, 50 procent, som är hans ansvar det försöker jag och inte gå in i. Punkt. Så när jag tycka så här att ”så där skulle jag aldrig jag har gjort”, nej men jag gör inte så. Och det är bara det jag kan ta ansvar för. Även om jag tycker att han gör fel och knas.

Då säger Hanna Hedlund ifrån mot Martin Stenmark: ”Inte okej”

Men det hindrar inte Hanna från att markera eller säga ifrån till sin exman. Det finns en gräns menar hon, men att det är viktigt tycker hon att man framför sina åsikter på ett konstruktivt sätt.

– Jag kan påpeka det om jag tror att någon far illa av det. Eller om jag själv känner att det ”där är inte okej”, eller ”jag behöver få den här informationen”, då försöker jag kommunicera det. Men man kan kommunicera det på ett schysst sätt. Inte på det där taggiga sättet som man gör om man är i känslan.

FOTO: TV4

Annons