LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna om att lämna bort barnen – kampen med Martin Stenmarck

16 feb, 2024 
Hanna Hedlund och exmaken Martin Stenmarck har delad vårdnad över sina barn. Nu berättar Hanna om hur känns när hon behöver lämna barnen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem Blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivetBrand logo
Fem Blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivet

I 23 år var Hanna Hedlund, 49, och artisten Martin Stenmarck, 51, ett av Sveriges hetaste kändispar. Tillsammans fick de barnen Ida, 20, Love, 17, och Saga, 11.

Efter skilsmässan har Hanna och Martin fortsatt hållit en fin relation till varandra och turas om att ha barnen. I podden Å andra sidan som Hanna har ihop med Jessica Wahlgren Norman berättar hon nu om hur det känns att behöva lämna över barnen.

Hanna Hedlund om kampen med barnen: ”Moloket”

Sångerskan berättar att barnen länge tyckt att det har varit jobbigt när de ska byta veckor hos föräldrarna.

– Vi har ju pratat om att det har kunnat kännas så jobbigt och moloket på överlämningsdagen.

Men nu har det vänt för Hanna och barnen. Saknaden finns fortfarande där när det väl är dags, men det har istället vänts till något bra.

Annons

– Nu är det positivt, och det är bara är en kärleksförklaring och mysigt. Jag kan känna att det tog över två och ett halvt år innan man kunde känna att överlämningsdagarna var okej. Det kom en jobbig känsla över en tidigare.

Hanna Hedlund om att dela föräldraskapet med Martin Stenmarck: ”Fantastisk pappa”

Hanna förklarar att det idag, efter skilsmässan, känns otroligt bra.

– Jag är så glad att vi separerade, vi är så mycket bättre isär. Jag är så glad över att vi har den relationen vi har och jag mår så bra.

Hon berättar att dottern Saga tidigare har frågat henne om Hanna tycker det är jobbigt när barnen inte är hos henne. Men då hade sångerskan svarat:

– Jag tycker att ni har en fantastisk pappa och jag vill att ni ska vara hos honom och han vill vara med er lika mycket som jag vill vara med er.

FOTO: TV4Play / Karin Törnblom/TT

Annons