LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hanna Hedlunds okända romans – berättar om upptäckten: ”Så kär”

26 sep, 2022 
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund varit gift i många år men hade såklart också ett kärleksliv innan dess.
I ett inlägg på Instagram blickar hon tillbaka på sin ungdom och visar upp gamla kärleksbrev.
– Minns att jag var så kär i denna kille, skriver hon.
Annons
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligtBrand logo
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt

Förra sommaren kom nyheten om att Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, valt att ansöka om skilsmässa. Detta efter att tillbringat hela 23 år tillsammans.

Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev paret i ett gemensamt uttalande.

Hanna och Martin fann varandra redan i 20-årsåldern och har idag tre barn tillsammans– Ida, Love och Saga. Trots skilsmässan umgås Hanna och Martin idag fortsatt som vänner. När dottern Saga fyllde år tidigare i år firade hela familjen tillsammans under en skidsemester i Sälen.

Annons

Hanna Hedlunds egna ord om kärlekslivet efter skilsmässan

– I 22 år så har alla vetat vem jag har dejtat, så nu tänker jag att jag ska hålla det lite mer privat. Men det går jättebra! Nej jag skojar. Det går jättedåligt, sa då Hanna till Hänt.

Okända romansen innan äktenskapet med Stenmarck

Men att kärleken har funnits i Hannas liv står inga tvivel kring. Förutom det långa äktenskapet med Martin Stenmarck så har Hanna Hedlund även varit kär i en annan kille. Nu berättar hon om känslorna hon kände innan Stenmarck klev in i hennes liv.

”I somras hade rensardag hos mamma och kolla vad jag hittade… bilder från när jag var blond och ett gammalt kärleksbrev från när jag var typ 15. Minns att jag var såå kär i denna kille, jag skrev men vågade aldrig skicka breven”, skriver Hanna på Instagram.

FOTO: TT/Instagram

Annons