Bilderna visar Hanna Hedlunds och Benjamin Ingrossos relation

BENJAMIN INGROSSO OCH HANNA HEDLUND

Benjamin Ingrosso och Hanna Hedlund känner varandra via Pernilla Wahlgren.
De båda står henne väldigt nära, och det var de snabba med att visa upp.
Se bilderna på deras privata umgänge här!
Slå på ljud

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren har många vänner som hon nästan dagligen umgås med, en av dem är musikern Hanna Hedlund som även hon bor på Lidingö.

Genom åren har vi sett Hanna och Pernilla umgås med varandra och mer tid kommer det att bli – då Pernilla Wahlgrens egna scenshow Pernilla Wahlgren har hybris är tillbaka efter en lång paus på grund av coronapandemin. I ensemblen finns Hanna Hedlund med och de båda ser minst sagt fram emot att få showa igen! Nyligen kunde vi även se Hanna umgås med Pernilla och hennes son Benjamin Ingrosso för en middag – se bilderna på trion här!

SKARPT Carola Häggkvists attack mot TV4

Pernilla Wahlgrens jobbhöst – tillbaka i Wahlgrens värld och show

Pernilla är dessutom åter aktuell i en tionde säsong av Wahlgrens värld tillsammans med sin dotter Bianca Ingrosso. Och i serien har vi redan fått se Pernilla inleda sin dejting med numera pojkvännen Christian Bauer.

Vi har även fått se Bianca Ingrossos toppar och dalar. I serien som spelades in under vintern och våren tidigare i år var hon inte i en relation med Philippe Cohen, idag är de dock tillsammans igen. Men under serien beskrev Bianca att hon hade det tufft.

Pernilla däremot berättar för Bianca i serien hur hon fick rådet att gå på dejt med Christian – detta av en make-up artist som sminkade henne.

– En make-up artist sminkade mig, så sa hon ”jag har en perfekt kille för dig”. Hon sa att hon känner honom och att han är jättegullig och jättehärlig. Så fick jag se en bild, berättade Pernilla i programmet.

– Skitsnygg! Han är för snygg, sinnessjukt hur snygg han är, svarade Bianca då.

Förutom kärlek och dramatik i Wahlgrens värld är Pernilla som sagt åter aktuell med showen Pernilla Wahlgren har hybris efter nästan 2 års väntan. Med andra ord har Pernilla nu fullt upp med jobb igen!

Hanna Hedlunds bilder med Benjamin Ingrosso & Pernilla Wahlgren

Trots att Pernilla jobbar en del finner hon tid till att umgås med både vänner och barn. Och det är här Hanna Hedlund och Benjamin Ingrosso kommer in i bilden, då även Benjamin är god vän med Pernillas vänninor. De tre umgicks nyligen på en middag.

Pernilla, Hanna och Benjamin på middag.

FOTO: Instagram

Benjamin lagade mat till Hanna och Pernilla.

FOTO: Instagram

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohen förlorar prenumeranter på Youtube efter karriärbytet

LÄS OCKSÅ: Clara Herngren avslöjar romansen med David Hellenius – Felix Herngrens chock

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!