Hanna Hedlund om kaoset bakom kulisserna efter frånvaron i Hellenius hörna

HANNA HEDLUND, DAVID HELLENIUS

Hanna Hedlund är en av huvudpersonerna i Hellenius hörna. Men ibland går det inte alltid som hon tänkt sig, nu kan hon avslöja något som tittarna aldrig får se.
”Det här får ni inte se”, skriver Hanna.

Den nya säsongen av Hellenius hörna är i full gång och hittills har redan 25 gäster varit på plats i David Hellenius hörna.

Faktum är att redan i första avsnittet var det hela 20 personer som gästade programmet. Syftet var då att presentera de kommande programmen för hösten på TV4. Några av gästerna var då Felix Herngren, Johan Rheborg, Julia Franzén, Pär Lernström, och Anis Don Demina.

Anis var dock inte bara en gäst i programmet, han hade en betydligt mycket större roll än så. Anis tog nämligen över Hanna Hedlunds roll som sångare i husbandet. Många tittare blev då förvirrade och undrade om Hanna blivit utbytt, men det kom snart att visa sig att så inte var fallet.

I det första "riktiga" programmet var nämligen ordningen återställd och Hanna var på plats i husbandet efter sin frånvaro.

Exklusivt
BILD Molly går ut offentligt med kärleken – Davids första ord

David Hellenius tårar i programmet

Sedan dess har nya gäster fått inta den röda soffan i Hellenius hörna och det blir ofta väldigt händelserika program. Förra veckan kunde David Hellenius nämligen inte hålla tårarna tillbaka.

Det var när Malin Baryard pratade om sin pappa Pelles stöd som David mindes tillbaka på sin barndom när han själv höll på med sport, och hur hans pappa alltid också fanns där.

– Jag höll ju också på med sport, spelade tennis alldeles för länge. Var inte speciellt bra, åkte runt över hela Sverige. Och min pappa var ju med hela tiden så han blev ju lite slagpåsen också. Han fick ta väldigt mycket i de där känslorna. Det har jag nästan lite dåligt samvete över. Jag har suttit och gråtit på varenda hamburgerrestaurang över hela Sverige.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Hanna Hedlunds kaos bakom kulisserna

Och i kvällens avsnitt blev det händelserikt igen, det är däremot något som tittarna inte får se. I början av sommaren meddelade nämligen Hanna Hedlund att hon och Martin Stenmarck går skilda vägar. Ex-makarna bestämde däremot att de skulle fortsätta vara vänner för barnens skull.

I kvällens avsnitt av Hellenius hörna blir det också dramatiskt, men denna gång är det inte David som står i centrum. När Hanna skulle sjunga låten Du måste finnas så gick ena kameran sönder och det slutade med en allsång i studion.

”Det här får ni inte se ikväll i Hellenius hörna! När kamera 2 gick sönder blev det allsång i studion. Det ni får se är ett superprogram med Veronica Maggio, Dada Bozela och Annie Lööf, bäste regissör Edward af Sillén och programledare David Hellenius.”, avslöjar Hanna till ett inlägg på Instagram där hon visar upp kaoset.

LÄS OCKSÅ: KRITIK Tittarilska efter magstarka inslaget i Efter fem

LÄS OCKSÅ: SMAKAR PISS? Här dricker radioprofilerna drink med KISS

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!