Idol 2023 marknadsföring banner

Hanna Hedlund om kärlekslyckan i familjen – visar upp okända pojkvännen

02 jun, 2022 
https://image.hant.se/lovisa-byline.jpg.jpg?imageId=7617233&x=0&y=0&cropw=89.74358974359&croph=100&width=1318&height=1318
Lovisa Ström
Hanna Hedlund
Drygt ett år har gått sedan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck meddelade att de går skilda vägar.
Nu visar Hanna upp den stora kärlekslyckan i familjen!
Annons
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

Det var förra våren som Martin Stenmarck, 49, och Hanna Hedlund, 47, meddelade att de valt att gå skilda vägar efter mer än 20 år ihop.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev de båda på Instagram i samband med avslöjandet.

Martin Stenmarcks ord om separationen: ”Det tror jag är viktigt”

Tillsammans har de barnen Ida, Love och Saga och både Martin och Hanna har flera gånger visat att de gör allt för att skilsmässan ska vara så smärtfri för barnen som möjligt.

Annons

När Martin gästade Bathina Philipsons podcast tryckte han på hur viktigt det har varit för dem.

– Nu borde kanske vi sitta här båda två kanske, man tycker väl olika så klart. Men jag tycker tid. Och det viktigaste är alltid barnen, 100 procent. Allt annat skit och vad det nu är får man... barnen först. Se till att de har det bra, det tycker jag vi har varit superduktiga på. Löst det på ett bra sätt, sa han då och fortsatte:

– Det tror jag är viktigt så att man inte har någon ångest över den situationen. Det är jag superglad över att jag känner mig så otroligt trygg med att ungarna är med Hanna.

Hanna Hedlunds första bild på nya pojkvännen – orden om lyckan

Men någon som däremot har hittat kärleken är dottern Ida. Det var i podcasten Jessica & Hanna - å andra sidan som Hanna avslöjade den stora kärlekslyckan för ett tag sedan.

Annons

– Ida skulle sova hos sin pojkvän, avslöjade hon nämligen när hon berättade om helgen med barnen.

Och nu visar hon upp den nya pojkvännen, som har namnet Frans, på sin Instagram. Under ett bildspel på honom och barnen skriver hon:

”Middag med de bästa och tillagad av Ida o Frans. Jag: Åh vad lyxigt med middag!! Blir orimligt glad!! Sonen: Mamma, om du blir såhär glad för en middag har du ett ganska tragiskt liv.”

Och i kommentarsfältet är det många som skrattar gott åt sonens ord.

”Underbar kommentar och finfina barn!”, skriver bland annat en person.

”Han kommer förstå när han får egna barn”, skriver en annan följt utav en skrattemojii.

FOTO: TT

Annons