LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund visar upp mannen – nu kan de inte dölja lyckan längre

24 nov, 2023 
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund har haft mycket roligt för sig sedan skilsmässan från Martin Stenmarck.
Nu är hon dessutom iväg på semester och visar upp sitt manliga sällskap på Instagram!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Det var i samband med att Hanna Hedlund, 48, medverkade i Let's dance 2021 som hon avslöjade att hon och Martin Stenmarck, 51, valt att gå skilda vägar efter 23 år ihop. Ex-makarna har tre barn ihop och var länge ett av Sveriges hetaste kändispar.

Sedan skilsmässan har de båda funnit lyckan på olika håll. Martin har faktiskt varit ihop med sin nya flickvän i ett och ett halv år, vilket han nyligen berättade i en intervju.

– Jag känner att jag kan vara mig själv. Jag tror att det är det som är det viktigaste i ett förhållande. Det och att man är lycklig. Det är nog det som gör att man hittar varandra. Det är fint att hitta det igen, sa han till Expressen tidigare i november.

Hanna Hedlunds nya kille – första orden: ”Jättespännande”

Hanna Hedlund har också haft en hel del spännande saker för sig sedan separationen. Hon har bland annat showat runtom i Sverige med Pernilla Wahlgren, 55, och resten av Hybris-gänget, poddat med vännen Jessica Wahlgren, 48, och uppträtt ihop med Kärlekskören.

Annons

Det är inte bara på jobbfronten som Hanna haft fullt upp. Hon har dessutom gått och kärat ner sig i en ny kille.

– Det är pirrigt och jättespännande. Jag är så oerhört glad och tacksam för den här personen, sa hon i en intervju med Aftonbladet nyligen.

Vem han är vill Hanna Hedlund dock inte avslöja. Hon har nämligen lovat sina barn att hålla förhållandet utanför rampljuset. Hon har dock avslöjat ett par detaljer om honom.

– Han jobbar som kiropraktor och kommer från en helt annan värld. Han är från sportvärlden och kan nästan ingenting om den här världen, sa hon i samma intervju.

Hanna Hedlund på resa till Dubai med mystisk man – bilden visar

Inte nog med att Hanna är nyförälskad – nu har hon dessutom unnat sig lite semester. På Instagram har hon lagt upp flera inlägg från Dubai, där hon befinner sig med en man som följarna inte har fått se tidigare.

Det ser onekligen ut som att duon njuter av värmen ihop. På bilderna kan man se att de har badat, gått runt i staden och besökt diverse restauranger. De har dessutom firat en födelsedag! På Instagram story har Hanna Hedlund lagt upp en bild ihop med mannen och lagt in låten Happy birthday med Stevie Wonder.

Av bilderna att döma ser det ut som att Hanna och mannen är där själva och att barnen alltså är hemma i Sverige med pappa Martin Stenmarck.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons