LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför saknas Hanna Hedlund i Lotta på Liseberg

10 jul, 2023 
Angelica Hedlund
Johanna Talamo
HANNA HEDLUND, LOTTA PÅ LISEBERG
Hanna Hedlund är en del av Kärlekskören, som uppträder i kvällens Lotta på Liseberg.
Men dessvärre kunde hon inte vara på plats, nu avslöjar Nanne Grönvall hur det ligger till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Det har blivit dags för ännu en allsångskväll på Liseberg i Göteborg. I vanlig ordning är det Lotta Engberg, 60, som håller i taktpinnen och massa härliga gäster är på väg till Göteborg.

Göteborg är en riktig eventstad och i helgen har det varit full rulle i och med att Coldplay spelat inför ett fullsatt Ullevi och stämningen på stadens gator är på topp.

Inför veckans omgång av Lotta på Liseberg är det ett starkt startfält, vi får bland annat se Jan Rippe & Per Fritzell, Jens Hult, Hanna Ferm och One More Time & Kärlekskören - med Nanne Grönvall, Maria Rådsten, Caroline af Ugglas, Elisabeth Andreassen, Kristin Kaspersen, Anne-Lie Rydé, Lisa Stadell och Anna Stadling.

Därför saknas Hanna Hedlund i Lotta på Liseberg

Någon som är med i Kärlekskören är Hanna Hedlund, 48. Men inför kvällens Lotta på Liseberg lyser hon med sin frånvaro.

Annons

Nu avslöjar vännen och kollegan Nanne Grönvall vad det egentligen beror på.

”Ja, det är super kul att få köra på Lotta På Liseberg med fantastiska Kärlekskören. När man är ett stort gäng, som en 10-manna kör som vi, så blir det ofta att en eller ett par inte kan ett datum som dyker upp, för medverkan på gigs eller tv etc. Hanna och Monica kan inte vara med just den dagen. Men de är självklart med i kören även fortsättningsvis, när tillfällen dyker upp, och de och/eller övriga i kören kan medverka.”

Anledningen till varför Hanna Hedlund saknas i Kärlekskören beror med andra ord på att hon inte kunde medverka denna gång. Hanna ligger dock inte på latsidan då hon är en del utav årets Diggiloo-gäng! I helgen hade Diggiloo-turnén premiär i Ystad och Varberg.

Hanna Hedlund om sommarplanerna

Även Kärlekskören-medlemmarna Anne-Lie Rydé och Lisa Stadell är med i årets upplaga av Diggiloo, men de två verkar ha kunnat komma loss för att vara med i Lotta på Liseberg.

Annons

Hanna har tre barn, Ida, Love och Saga som hon har massa härliga sommarplaner med.

– Vi har ju varannan vecka, men kör två på raken under sommaren, som många andra. Sen hjälps vi åt. Men i och med att turnén är på somriga ställen, så kan man ofta förena det med roliga grejer med barnen på dagarna, sa Hanna till Expressen tidigare i år.

Caroline af Ugglas om Kärlekskören

När Hänt når Kärlekskören-medlemmen Caroline af Ugglas, 51, berättar hon mer om den fina gemenskapen de har i kören.

Vi har repat lite med Kärlekskören. Jag är här och ska sjunga med Nanne, vi har inte setts på ett tag. Men jag kan säga att tre nya kompisar har jag fått men de flesta i kärlekskören har jag stött på innan i livet, mer eller mindre. Det jag kan säga om alla är att de är ödmjuka, begåvade, härliga kvinnor, säger Caroline till Hänt.

Hon berättar även om sin relation till Lotta Engberg, en vänskap som går långt tillbaka.

Annons

– Jag har varit här hos Lotta många gånger förut och här är man inte nervös. Här är det avslappnat och lekfullt, alltid. Jag undrar hur många gånger jag har varit här hos Lotta, det kanske hon vet bäst men jag känner att jag har varit här skitmånga gånger. Jag har även varit i Bingolotto, Bingolotta. Så jag har träffat henne massa gånger, jag älskar Lotta. Hon är ju även en utav anledningarna att man aldrig blir nervös här, hon är avslappnad personifierad.

FOTO: Cornelia Nordström / Expressen / TT, Tommy Holl/TT

Annons