Hanna Hedlunds skräckupplevelse i flygplanet med Martin Stenmarck

Hanna Hedlund, Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck satt i flygplanet på väg att åka till USA och Las Vegas.
Då hände något med Hanna som skakade om henne ordentligt.
– Kommer ihåg att jag började gråta, säger Hedlund i podcasten Å andra sidan.
Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet här
Slå på ljud

I ett gemensamt inlägg på Instagram meddelade Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 49, i somras att de går skilda vägar efter över 20 år tillsammans. En nyhet som slog ned lite som en bomb i nöjes-Sverige.

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.

Så träffades Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Paret träffades 1997 när de jobbade på samma arbetsplats. Efter att ha blivit inlåsta på en restaurang på självaste nyårsafton, så tvingades de båda spendera natten ihop.

I en tidigare intervju med Nyheter24 berättade Martin hur han och Hanna hade gömt sig i ett hörn för att skola med varandra.

– Vi hade väldigt mycket tid att lära känna varandra under den natten, och sedan den dager är det vi två, sade artisten.

Det skulle dock dröja ända till 2016 innan paret gifte sig. Ett äktenskap som sedan höll i dryga fem år.

Tillsammans med väninnan, Jessica Wahlgren, driver Hanna podcasten Å andra sidan – och i det senaste avsnittet berättade Hanna om en händelse som skakade om henne rejält.

Hanna om skräckupplevelsen med Martin Stenmarck

Nyligen var det höstlov, eller läslov som det numera heter. Jessica berättar i podden att hon tog med sig barnen och flög ned till Marbella. Hanna öppnar upp sig och berättar om händelse som skakade om henne när hon och Martin skulle åka på semester till USA.

– Jag kommer ihåg när jag och Martin skulle åka till Las Vegas på en så här första egen-vuxensemester slash jobb. Jag var med och skrev ideér och manus till Ladys Nights-showerna, och då åkte vi och tittade på saker i Las Vegas och New York ofta för att få inspiration. Jag kommer ihåg att jag var så peppad inför, Ida var hemma med mamma och pappa, säger Hanna och fortsätter:

– När vi sitter fastspända i planet slår det mig bara att: ”Herregud, hur kan vi göra så här, hur kan vi åka ifrån vårt barn, vi är ju föräldrar. Vad händer om det händer någonting?” Jag fick katastroftankar. Tänk om det händer någonting med planet, då är vi borta, men gud vi kan inte sitta… Jag fick panik, säger hon.

Vidare berättar Hanna hur Martin tittade på henne och frågade vad det är som händer. Han fattade nämligen ingenting, berättar hon.

– Jag bara: ”Vi kan inte åka, vi kan inte åka”. Planet började rulla och Martin bara: ”Det kommer gå bra, det kommer gå bra, andas.” Precis när man känner att planet borde lyfta så lyfter det inte, utan vi bromsar in i stället. Då visade det sig att det är en misstänkt hjärtattack längst bak i planet, säger Hanna och fortsätter:

– Just den här flygningen, just då när jag sitter och har panikångest. I min värld händer ju det värsta. Så vi vände tillbaka, jag kommer ihåg att jag börjar gråta. Sedan lyfter vi, vi är i väg och jag lugnade ned mig och så pratade vi igenom det där. Sedan hände det där igen när jag skulle flyga nästa gång, så jag blev flygrädd som småbarnsförälder, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Därför ville Erik Elias Ekström lämna Idol 2021 – plötsliga impulsen

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon – har lämnat Sverige

FOTO: Karin Törnblom/TT, Pontus Lundahl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN