TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hanna Hedlund om nya relationerna efter Martin Stenmarck

09 feb, 2022 
Hanna och Martin
Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren driver podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan.
Nu berättar Hanna om perioden efter skilsmässan och nya relationerna.
– Det är så jävla fint, säger hon.
Annons
Martin Stenmarcks framtidsbeskedBrand logo
Martin Stenmarcks framtidsbesked

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck meddelade i juni 2021 att de bestämt sig för att gå skilda vägar. I ett gemensamt uttalande på Instagram berättade de om beslutet.

”Ja, allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de då.

Sedan dess har det hänt mycket. Hanna Hedlund är med i Pernilla Wahlgrens show och har dessutom startat en podcast med Jessica Wahlgren med namn Jessica & Hanna – Å andra sidan. I veckans avsnitt diskuterade de bland annat tiden efter skilsmässan, och det visar sig att Hanna har fått nya bekantskaper.

Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren om ”skilsmässoträsket”

Hanna och Jessica diskuterar olika stadier i livet och kommer in på ”skilsmässoträsket”. Hanna berättar då om att hon under livets gång knutit an till olika personer och vänner beroende på situationer och omständigheter i livet.

Annons

– Det är det där som är spännande, nu sa du skilsmässoträsket, träsk låter lite tråkigt. Skilmässobassängen? Det är spännande tycker jag att man har samlat på sig väldigt många härliga människor under livets gång, många har tillkommit i någon period i livet när liksom allting förändras ett tag, säger Hanna Hedlund och fortsätter:

– Kanske främst jobb såklart. Vårt jobb är ju speciellt. Jag som gjort mycket musikaler, när man hamnar i samma loge som någon... Är man lika och båda öppnar upp sig, ja då blir man väldigt nära.

– Eller när vi köpte hund tillexempel, i Vasastan, när vi bodde där så fick vi hund-vänner.

Hanna Hedlund i Pernilla Wahlgrens show
Hanna Hedlund i Pernilla Wahlgrens hyllade show Pernilla Wahlgren har hybris.

Hanna om nya relationerna efter skilsmässan: ”Så jävla fint”

Hanna kommer sedan in på just skilsmässobassängen som hon och Jessica skojat om. Hedlund förklarar att hon fått nya och starkare relationer efter och på grund av skilsmässan.

Annons

– Nu då, i skilsmässobassängen, så kommer man nära människor. Kanske folk som har funnits runt en men som man har inte varit jättenära. De kommer man nära för att man kanske delar något just nu, liksom känslor och upplevelser, säger Hanna Hedlund och fortsätter:

– Det är så jävla fint när det blir de här mötena, precis som du sa, att man kan hjälpa varandra.

Jessica fyller då snabbt i med de avslutande orden:

– Och förstå varandra, tänk vad mycket livet handlar om att bli förstod och höra varandra.

FOTO: TT

Annons