ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund om Martin Stenmarcks beteende

14 dec, 2022 
Hanna Hedlund, Martin Stenmarck
Förra sommaren möttes vi av nyheten att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck hade skilt sig.
Nu delar Hanna med sig av några ärliga ord om hur relationen är till Martin idag.
Annons
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev ex-makarna på Instagram förra året.

Nu delar Hanna med sig av några ärliga ord om hur relationen är till Martin idag.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks relation idag

Även om paret har gått skilda vägar så verkade de fortfarande ha en bra relation till varandra. På Instagram har vi sett när de firat deras barn tillsammans Ida, 18, Love, 16, och Saga, 10.

Nyligen var det dags för ett födelsedagskalas då deras son Love skulle firas.

– Vi firar alltid barnens födelsedagar tillsammans, så han kommer ju på morgonen, berättar Hanna i podcasten Jessica och Hanna – Å andra sidan som hon har tillsammans med Jessica Wahlgren Norman.

Annons

Martin Stenmarck har hittat kärleken på nytt och vad det verkar som så lever Hanna singelliv idag.

– I 22 år så har alla vetat vem jag har dejtat, så nu tänker jag att jag ska hålla det lite mer privat, har Hanna tidigare sagt till Hänt.

Hanna Hedlund om Martin Stenmarcks beteende

I Hanna och Jessicas podd Jessica och Hanna – Å andra sidan delar podduon med sig av upp och nedgångar i livet. I senaste avsnittet uttryckte Hanna några ärliga ord om hur mycket hon fixar kring barnen jämfört med Martin.

Denna gång rörde det sig om ett luciatåg som ex-makarnas dotter skulle gå, då Hanna berättade att hon fixat allt med dräkten och saker runtomkring.

– Det har legat på mig att fixat allt det här. Nu när man är separerade så märker man att det fortfarande ligger på mig. Jag blir tokig på att man ska göra det själv. Men så är det bara man kan olika saker, säger Hanna.

Jessica ställde då en motfråga och frågade varför hon fixar allt med luciatåget i sista sekund.

Annons


– Nej nej jag har inte gjort det i sista sekund. Det här barnet ska vara en lussebulle, hon vill inte vara en tärna och har tänkt lite utanför boxen. Dräkten inhandlade jag för två veckor sedan.

Hanna Hedlunds känga till Martin Stenmarck

Hanna fortsätter att berätta om problemet som uppstod med dotterns strumpbyxor inför luciatåget. Och hur kommunikationen med Martin inte riktigt fungerat, något som hon verkar less på.

– Jag lägger det på mig att jag inte har kommunicerat med pappan till barnet att han kanske ska gå och köpa strumpbyxor. Sen har jag även tänkt att vi har strumpbyxor hemma hos oss. Men så insåg vi att strumpbyxorna var lite för små, som fanns här, och att den andra vuxna inte ens har tänkt på sin vecka att ringa till mig och fråga om vi har allt som vi behöver.

Hanna avslutar med att hon hoppas på att Martin lyssnar på podden.

– Jag tänker inte ta på mig det och jag har inte varit ute i sista sekund. Det är inte min uppgift att fixa hela outfiten, speciellt när man är separerade, punkt. Hoppas han lyssnar, säger hon och skrattar lite skämtsamt.

Hänt har sökt Martin Stenmarck för en kommentar.

Annons