LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund om kärleken efter Martin Stenmarcks relationsavslöjande

25 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Martin Stenmarck till vänster. Hanna Hedlund till höger.
Hanna Hedlund har levt singellivet sedan skilsmässan från ex-maken Martin Stenmarck.
Nu bryter hon tystnaden om sitt kärleksliv.
– Med i Tinder, säger Hanna.
Annons
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev ex-makarna på Instagram förra året.

Sedan skilsmässan har det spekulerats i om ex-makarna har hittat kärleken igen. Och nu avslöjar Hanna det oväntade draget i kärlekslivet.

Martin Stenmarcks kärleksavslöjande: ”Jag har någon”

Nyligen gästade Martin radioprogrammet Halv tre med Lotta Bromé och när programledaren Lotta Bromé, 57, frågade honom om hans relationsstatus avslöjade Martin att han inte längre är singel.

– Om jag är singel? Inte riktigt längre, sa Martin och fortsatte:

– Jag har någon som jag tycker om.

Martin berättade i programmet att han nu är kär och när Hänt senare nådde Martin om glädjebeskedet ville han hålla personen hemlig än så länge.

Annons

”När det kommer till familj och barn så håller jag det privat”, skrev han i ett meddelande till Hänt.

Hanna Hedlund om kärlekslivet: ”Med i Tinder”

I senaste avsnittet av Hannas podcast Jessica & Hanna – Å andra sidan, som hon har med vännen Jessica Wahlgren, 47, berättar Hanna att hon just nu kanske inte letar efter kärleken, utan någon som kan hjälpa henne att skotta. Och Hanna avslöjar att hon funderar på att leta på dejting-appen Tinder.

– Jag har ju sagt att jag aldrig ska gå med i Tinder, men om jag skulle göra det nu och bara skriva så här att ”Jag letar inte efter någon att ha något med, jag vill bara att du ska komma hem och skotta”. Vad tror du om det?, frågar Hanna skämtsamt i podden.

Hannas förslag får Jessica att börja skratta, men hon verkar ändå inte tycka att det är en helt dum idé.

– Snälla, gör det bara! Du säger bara ”Snälla, jag söker inte efter en man, men jag behöver någon som kommer och skottar. Jag kan bjuda på kaffe efteråt”. Tänk om det är mannen i ditt liv som dyker upp och skottar din uppfart, säger Jessica och skrattar.

Nu håller vi tummarna för att Hanna hittar någon som kan hjälpa henne med skottningen!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons