pernilla wahlgren

Hanna Hedlund bryter tystnaden om Pernilla Wahlgrens förlovning

Hanna Hedlund

Nyligen möttes vi av glädjebeskedet att Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har förlovat sig.
Nu bryter Pernillas bästa vän Hanna Hedlund tystnaden om händelsen.
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning
0:22

Efter reklamen: Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

(0:22)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärleken spirar mellan Christian Bauer, 56, och Pernilla Wahlgren, 55. Turturduvorna bekräftade att de var ett par 2021 och det var Pernillas dotter Bianca Ingrosso, 28 som kunde avslöja att de hade funnit varandra.

– Ja hon dejtar nu. Jag är så glad för hennes skull, sa Bianca i podcasten Ursäkta ett par veckor innan nyheten om kärlekslyckan blev känd.

Sedan dess har det hänt en hel del för paret. Nyligen blev de sambos i Pernilla Wahlgrens nybyggda lyxhus på Lidingö och bara för några dagar sedan var kärlekslyckan total för paret.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer förlovade

De flesta i familjen har befunnit sig i Sälen för att njuta av en härlig skidsemester. Under resan tog Christian och Pernilla deras relation till en ny nivå när Christian gick ned på knä och friade och Pernilla svarade givetvis ja!

Det var på Instagram som det nyförlovade paret delade med sig av den stora nyheten.

Jag sa JA!”, skrev Pernilla Wahlgren i inlägget.

Även Bianca delade med sig frieriet på Instagram story. Där hon filmade själva förlovningen och ögonblicket såg minst sagt romantiskt ut.

I videon kunde man se hela familjen samlade runt ett bord i en dov belysning och när Pernilla trär på sig ringen på sitt finger och gav hon Christian en lång och kärleksfull kram.

Hanna Hedlund bryter tystnaden om förlovningen

Nyheten om förlovningen har spridit sig som en löpeld och flera har skickat sina gratulationer och hyllningar till paret. Flera av Pernillas vänner och nära och kära har tagit till Instagram eller förmodligen andra kontaktvägar för att gratulera.

Under Instagram-inlägget om förlovningen har det ramlat in flera kommentarer från familj och nära vänner. En som har skickat sina gratulationer är Pernillas nära vän Hanna Hedlund och lyckan är total.

”Åååååh jaaaa!!!” Fantastiskt!!” Grattis till er” skriver hon i extas på Instagram.

Så fint! Hoppas att alla får fira tillsammans när familjen är hemma från Sälen.

Hänt har sökt Hanna Hedlund för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN