Hanna Hedlunds relation till manliga artisten – träffades i Let's dance

Hanna Hedlund

Hanna Hedlund gjorde stor succé i Let's dance 2021. Men nu ett år senare avslöjar hon relationen till en av deltagarna som var med under hennes säsong.
– Vi lärde känna varandra lite, säger Hedlund i sin egen podcast.
0:44

Efter reklamen: Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet här

(0:44)

Slå på ljud

Hanna Hedlund är en framgångsrik skådespelare och sångerska som befunnit sig i rampljuset sedan 90-talet. Hon och artisten Martin Stenmarck var även ett av Sveriges hetaste nöjespar – men meddelade ifjol att de skiljer sig.

Sedan dess har Hanna synts medverka och turnera med Pernilla Wahlgrens prisbelönta show Pernilla Wahlgren har hybris. Och senast hon syntes i tv-rutan var i Hellenius hörna och Let's dance förra året där hon gjorde stor succé!

Och det visar sig att de som medverkade i Let's dance förra året håller kontakten än idag! För nu berättar Hanna i sin egen podcast om relationen till en annan artist och Let's dance-deltagare.

Marie om makens sjukdom – därför lämnar hon: ”Fel”

Hanna Hedlunds hyllning till Pernilla Wahlgren: ”Kära vän”

Hanna Hedlund och Pernilla Wahlgren har känt varandra i flera år och titt som tätt dyker även Hedlund upp i Pernillas serie Wahlgrens värd. Dessutom bor de båda på Lidingö och har många gemensamma vänner.

Nyligen befann sig Hanna även på plats för att stötta Pernilla Wahlgrens nya företag – nämligen ett exklusivt hudvårdsmärke.

”Hon är otrolig, fattar inte hur hon hinner! Nu släpper hon en hudvårdsserie Pernilla Wahlgren. Grattis kära vän och tack för en helt underbar pastellig lyxig releasefest”, skriver Hanna under bilden.

Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”

Se klippet här!

Hanna Hedlunds relation till artisten och Let's dance-deltagaren

Hanna och Jessica Wahlgren driver den uppskattade podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan. Och just i veckans avsnitt berättade Hedlund att hon har fullt upp med diverse tillställningar. Bland annat visar det sig att hon ska på Anis don Deminas standup-föreställning.

– På onsdag...! Jag fick ett dm av Anis don Demina, vi lärde känna varandra lite under Let's dance. Det gänget som gjorde programmet förra året. Jag har inte hunnit träffa någon eftersom vi har turnerat som små illrar sedan dess. Jag blev så glad när han skrev ”vill du komma på min smygpremiär av min standup-föreställning på Rival”. Så var jag ledig... Så jag ska på onsdag gå och titta på Anis när han kör standup, säger Hanna Hedlund och fortsätter:

– Och jag tycker han är så modig. Fattar du?

– Jag älskar honom! Jag tycker han är så fantastisk, säger Jessica Wahlgren då.

– Han är så rolig och han kör nu standup, det är ändå en annan typ av form. Att ge sig ut, säger Hanna Hedlund och avslutar:

– Det ska bli oerhört roligt, så recension på den kvällen kommer också nästa vecka!

FOTO: TV4 // TT

SENASTE NYTT!