ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Hanna Ferm stoppas efter sjukdomen – uppgifterna bekräftade

15 dec, 2022 
Liveframträdanden är en stor del av Musikhjälpen.
Under onsdagen var det Hanna Ferms tur att ta plats i buren för att bjuda på akustisk livemusik.
Men någon Hanna dök aldrig upp – artisten stoppades nämligen.
Annons
Bröderna Zia om hur det är att arbeta tillsammansBrand logo
Bröderna Zia om hur det är att arbeta tillsammans

Musikhjälpen 2022 har äntligen dragit igång och de tre programledarna Oscar Zia, Tina Mehrafzoon och Klas Eriksson är nu samlade i den klassiska glasburen som i år håller till i Göteborg.

Varje dag så gästas buren av flertalet artister som får uppträda i buren för såväl tv-tittarna och de som tagit sig till Kungstorget för att se på sändningen live. Under onsdagen var det meningen att Hanna Ferm, 22, skulle tagit plats i buren för att uppträda i sin hemstad – men så blev inte fallet.

Hanna stoppades nämligen med anledning av sjukdom och gick ut med den dystra nyheten på sin Instagram.

Kommer tyvärr inte uppträda idag 19.00 i buren då jag har varit sjuk i veckan och fortfarande är lite hostig. Då vill de inte riskera att jag kommer dit och råkar smitta någon. Helt förståeligt men väldigt tråkigt, såg verkligen fram emot ett akustiskt uppträdande i min hjärtestad. Hoppas det kommer en lucka så jag kan komma och uppträda där en annan dag istället.” skriver hon på sin Instagram-story.

På frågan om Hanna Ferm kommer få en ny chans i buren svarar kanalen såhär:

”Inget bokat just nu. Göteborgsbandet Lillasyster spelade i stället”, skriver Eva Sahlin i ett mejl till Hänt om Musikhjälpen.

Annons

Så mycket samlade Musikhjälpen in förra året

Musikhjälpen är för många en av årets fina traditioner och i år är temat ”För en tryggare barndom på flykt från krig”. Alla pengar som samlas in under veckan går till olika organisationer som hjälper barn under 18 år som befinner sig i en flyktsituation.

Och att pengarna gör skillnad är det inga tvivel kring. I fjol när Musikhjälpen besökte Norrköping med temat ”För en värld utan barnarbete” samlade svenska folket ihop hela 54 306 748 kronor.

Oscar Zia gör comeback i buren – efter fjolårets sjukdom

Tina var resande reporter under fjolårets Musikhjälpen och Oscar var programledare även då – han tvingades däremot avbryta sin insats på grund av sjukdom och fick alltså turen i år att göra en efterlängtad comeback.

Och programledarrollen verkar minst sagt vara något som faller Oscar i smaken – han ledde nämligen dessutom Melodifestivalen tidigare i år.

Hänt har sökt Hanna Ferm för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons