LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo
Festis marknadsföring banner

Robinson-profilen avslöjar bluffen – så lurade de motståndarna

31 mar, 2022 
Sofia Sundqvist
Hanna Bergwall Robinson
I det senaste avsnittet av Robinson så drabbas flera av de tävlande i det ena laget av matförgiftning. Nu avslöjar deltagaren Hanna Bergwall bluffen och berättar hur de på ett taktiskt sätt lurade sina motståndare.
Annons
Chocken i Robinson efter att en av deltagarna lämnar ön under nattenBrand logo
Chocken i Robinson efter att en av deltagarna lämnar ön under natten

I Robinson 2022 bjuder årets säsong på en hel del spänning. Redan under den första veckan chockerades tittarna av dramatik då lag syd-medlemmen Fran Robles, 36, valde att hoppa av från sin medverkan.

I programmet fick tittarna en bild av att anledningen bakom avhoppet berodde på att Fran Robles saknade sina barn. Men för Hänt avslöjade Frank Robles att den största anledningen till varför han valt att lämna egentligen berodde på att han ville ha kontroll över sitt företag. Även om det i tv-rutan framstår som att barnen var den ledande orsaken.

– Jag berättade för alla hur jag kände kring företaget. Men de sa att vi spelar på barnen, du vet ju hur tv funkar. Det kändes inte okej. Det var inte så att TV4 sa till mig vad jag skulle säga, men jag drog det där med barnen, sa då Fran till Hänt.

Annons

Det plötsliga avhoppet som förvånade alla

Samma vecka förvånas tittarna med ännu ett plötsligt avhopp i Robinson, då kocken Daniel Granlund, 39, utan närmre förklaring lämnar tävlingen. När lag nord vaknar upp i sitt läger på morgonen har de fått ett brev med beskedet.

– Daniel har lämnat lägret under natten. Det har han gjort av personliga själ. Det är tråkigt men det är hans val och det får vi såklart respektera, säger Shevin Urgun, 28, när hon läser upp brevet som laget fått i programmet.

Avslöjar bluffen på sociala medier

En av de största utmaningarna för deltagarna på Robinson-ön handlar om att hitta mat, och en hungrig mage blir snabbt påtagligt för både kropp och sinne. Så när lagen under onsdagens avsnitt blev tilldelad varsin påse med bönor slängde de glatt i sig dem för att mätta magarna – något som lag syd fick ångra, som drabbades av matförgiftning till följd av frossandet.

Deltagaren Sandra Cucarano, 25, berättar att samtliga medlemmar i laget blev sjuka:

Sandra Cucarano

”Vi åt ju dom här bönorna igår och vi alla blev helt matförgiftade. Vi har spytt och haft sprutdiarré. Det är inte mycket som tar kål på mig, men den här natten har varit för jävlig”.

Nu avslöjar deltagaren Hanna Bergwall, 26, på sin Instagram om hur deltagarna i lag syd valde att taktiskt hantera krisen och hur de lurade motståndarna.

”Vi fick låtsas att vi inte är sjuka.. så lag nord inte ser hur svaga vi är".

Hanna Bergwall

FOTO: TV4PLAY, Instagram

Annons