Doktor Mikaels oro – händelsen han hoppas inte visas i tv: ”Nervöst”

Doktor Mikael

Mikael Sandström är en av deltagarna i The Island.
Nu berättar han om oron över en händelse i programmet – som kan komma att visas i tv.
– Det är lite nervöst, säger Mikael.
0:46

Efter reklamen: Dr Mikael om livsfarliga händelsen under inspelningen av ”The Island Sverige”

(0:46)

Det nya överlevnadsprogrammet The Island har haft premiär på discovery+. I serien får tittarna följa ett antal kändisar som ska överleva på en öde ö utan mat, vatten eller andra förnödenheter.

De personer vi får följa i serien är läkaren och tv-profilen Mikael ”Soldoktorn” Sandström, kocken Alexandra Zazzi, tv-profilen Maria Montazami, artisten Lisa Ajax, skidåkaren Thomas Wassberg, komikern Klas Eriksson, influencern Magdalena Graaf och krögaren Danyel Couet.

Nu berättar Mikael Sandström om sin oro över vissa händelser som har skett under inspelningen – ifall det kommer visas i tv eller inte!

Exklusivt
Stefans hemliga överenskommelse med Lotta – privata samtalet

Mikael Sandström om saknaden till Lotta Engberg

Till vardags lever Mikael Sandström med kärleken Lotta Engberg. De två träffades till en början genom en flirt i kvällspressen. Sedan 2020 bor de tillsammans i Göteborg och har även medverkat i program som Tillsammans med Strömstedts.

När Mikael var och spelade in The Island var de ifrån varandra i flera veckor, något han hade ställt in sig på, förklarade han i en tidigare intervju med Hänt.

– Jag var rätt inställd på att jag skulle vara ifrån Lotta. Men jag använde henne för mitt egna mentala välbefinnande skull. Om man ligger i en blöt pöl mitt i ett skyfall och du vet att det kommer regna hur mycket som helst, det var ren misär. Det går inte att beskriva! Jag tänkte på Lotta och fick en mental styrka, säger han och fortsätter:

– Det var efterlängtat att återförenas med Lotta, men det var lite tufft för när jag kom tillbaka så hade hon show. Så hon stod ju på scen när jag landade, så jag fick inte träffa henne direkt.

Dr Mikael om livsfarliga händelsen under inspelningen av ”The Island Sverige”

Mikael Sandströms oro över grälen under programmet

I en intervju med Expressen berättar Mikael nu att det varit ett par gräl under inspelningen av The Island. Han medger att han är oroligt över vad som egentligen kommer att visas på tv nu under våren.

– Det finns nog några gräl, eller gränsfall till gräl där man har olika uppfattning, säger Mikael Sandström till Expressen och fortsätter:

– Folk är ju inte hjärndöda, och jag har inte heller problem med att någon har en åsikt, alla får ju hävda sin sen får man ju se vad man kan enas om, säger han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Han konstaterar även att det känns nervöst.

– Det är lite nervöst, säger han.

Grälen var inte det enda som präglade resan, Mikael har även berättat att det var otroligt jobbigt och påfrestande med alla insekter.

– Det jag minns är dessa förbannade insekter. Herregud, det var något så påfrestande att det var helt otroligt. Nätterna var långa och myggen var förskräckliga, säger han till Aftonbladet.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!