TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför tror tittarna att Filip vinner Robinson – detaljen avslöjar

27 maj, 2022 
ANDERS ÖFVERGÅRD, FILIP JOHANSSON, HENRIK APPELBERG
Finalen i Robinson 2022 står runt hörnet och spänningen är total om vem som kammar hem allt. Nu har tittarna sina teorier om varför de tror att en viss person vinner...
Annons
Hör Filip berätta om ovanliga händelsen i Robinson: ”Jetskis och fotomodeller ”Brand logo
Hör Filip berätta om ovanliga händelsen i Robinson: ”Jetskis och fotomodeller ”

Robinson 2022 är på väg mot sin upplösning och nu är det bara den stora finaldagen som återstår! För tittarna är det än så länge oklart vilka personer som kommer göra upp i Robinson-finalen, Men i nuläget står det alltså mellan Filip Johansson, 31, Jessica Jonasson, 40, Henrik Appelberg, 45, Desirée Renfors, 28, och Hanna Bergwall, 26.

I söndagens avsnitt kommer vi få se vilka deltagare det blir som gör upp i finalen, som traditionellt sett brukar vara en hinderbana.

Händelserna i Robinson 2022

Den här säsongen har innehållit allt möjligt. Det började med att corona tog sig in i Lag syd. Detta resulterade i att Filip och Hanna tvingades sitta i karantän i ett tomt Lag syd, eftersom alla andra i laget blev smittade och tvingades lämna.

Annons

I den här vevan fick alla från Gränslandet komma in i tävlingen och de bildade då Lag öst. Strax efter det så kom ytterligare några deltagare in i leken och de bildade Lag väst. De här lagen varade däremot inte allt för länge, utan lagen roterades om rejält och det var till slut Lag nord och Lag öst som tävlade mot varandra.

När deltagarna sedan kom till sammanslagningen var Robinson återigen sig likt och det individuella spelandet kunde börja.

På söndag är det dags för final och spänningen är olidlig kring vem som kammar hem vinsten på 500 000 kronor och den ärofyllda statyetten. Och vem det blir är det nu många tittare som tror sig ha en aning om.

Han vinner Robinson – enligt tittarna

I en frågeställning på TV4:s Facebooksida är det nu många som berättar hur de tänker.

”Hejar på Filip eller Henrik som vinnare !”, skriver en person.

”Filip är vinnaren hoppas jag”, skriver en annan.

”Filip vinner”, konstaterar en tredje.

Anledningen till varför så många verkar heja på just Filip beror på att de tycker att han är en så himla värdig vinnare.

”Filip är en värdig vinnare av Robinson”, skriver en person.

”Grattis Filip.. Du har varit min favorit från början.. Håller tummarna”, skriver en annan.

”Heja Filip du ska vinna”, hälsar en tredje.

FOTO: TV4

Annons