Han pekas ut som Paows nya kärlek – bryter tystnaden om romansryktet

Nu berättar Paulina "Paow" Danielsson sanningen om den mystiska mannen som dykt upp vid hennes sida den senaste tiden.

Turerna mellan bloggerskan Paulina “Paow” Danielsson, 24, och kändissonen Lancelot Hedman Graaf, 17, har varit många. I höstas föll de handlöst för varandra och inledde en relation, kort därpå flyttade de till Thailand tillsammans.

I början av året flyttade de tillbaka till Sverige och relationen blev alltmer turbulent. I början av mars gick de skilda vägar för gott och båda valde att ge sin version om varför de gjort slut.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

– Pinsamt. Ja som alla säkert har förstått så är det slut mellan mig och Lance igen. Vårt förhållande är ett skämt. Vi bråkade hela tiden om riktiga skitsaker. Lance är världens finaste människa men att gå in i ett förhållande med någon som är SÅ ung är inte det bästa beslutet jag gjort, skrev Paow i ett blogginlägg.

– Jag hade dåligt tillit till Paulina för att det hände vissa saker i början på vårat förhållande vilket resulterade till att jag kunde bli svartsjuk! Detta förhållandet tog slut på grund utav mig att jag inte kunde hantera mina känslor. Jag står för att detta är 80% mitt fel, skrev Lance i sin tur.

Sedan uppbrottet har Paow frekvent varit ute i Stockholms nattliv och många har noterat att en viss man återkommer vid hennes sida. Och nu har det uppstått ett romansrykte, att den mörkhårige mannen kan vara Paows nya kärlek. I ett blogginlägg bryter hon nu tystnaden om deras relation:

“En bild på mig och min BÄSTA vän Adel. Eftersom folk tydligen verkar tro att man ligger med alla killar man umgås med”, skriver hon och fortsätter:

“Tyvärr så måste jag meddela er en tråkig sak. Jag är inte hans typ. Och tyvärr så är vi vänner. Aldrig legat med en kompis heller tyvärr”.

Instagram förtydligar hon att relationen bara är vänskaplig, där har Paow lagt upp en bild på sig själv och Adel med texten: “My best friend“.

LÄS OCKSÅ: Paows nya besked om Lance efter uppbrottet: ”Jag ska erkänna nu”

LÄS OCKSÅ: Fansen jublar – Lance Hedmans oväntade besked med Wiktoria

FOTO: Ibl, Instagram

 

SENASTE NYTT!