Fansen jublar – Lance Hedmans oväntade besked med Wiktoria

Lance Hedman Graaf visade nyligen upp sina musiktalanger på Instagram och nu har han gjort det igen, men den här gången berättar han också att han tänkt vara med i Melodifestivalen.

Att kändissonen Lance Hedman Graaf, 17, har många strängar på sin lyra har alla blivit varse den senaste tiden. Han lever och andas thaiboxning, han har för det mesta visat upp en hård utsida men nyligen visade han även upp sin musikaliska ådra. Förra veckan publicerade han ett klipp där han visar sina pianotalanger och rörde sina följare till tårar med Celine Dions klassiska låt från filmen Titanic “My heart will go on”. Många häpnade, som många gånger förr, över hur slående lika Lance och Leonardo di Caprio är just i den filmen, men många blev även överraskade av vilken talang 17-åringen besitter.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Sonen till Magdalena Graaf, 42, och fotbollslegenden Magnus Hedman, 45, verkar ha fastnat ordentligt för musiken och fortsätter i samma spår med ännu ett klipp på Instagram. Den här gången har han sällskap av Mello-stjärnan Wiktoria Johansson, 21, som sjunger Beyoncés “Halo” för honom. Något som först verkar vara ett solo men sen hugger Lance själv in och tar ton. Med humor och glimten i ögat bjuder han sedan på en egen show och avslutar med ett skämtsamt tal där han tackar Wiktoria för hennes insats och för att han fått äran att sjunga tillsammans med henne.

Men att han sjöng en duett med artisten var inte det största i det här Instagram-inlägget, Lance passar även på att meddela att han ska bli Sveriges nya Benjamin Ingrosso, 21.

“Kommer vara med i Melodifestivalen och vill bara säga att jag är Sveriges nya Benjamin Ingrosso”, skriver han i inlägget.

https://www.instagram.com/p/Bh1lR0ql7B6/?taken-by=lancehedmangraafs

Lances följare uppskattar minst sagt att han bjuder på sig själv och överöser honom med kärlek i kommentarsfältet.

“Hahaha, jag skulle klart rösta på dig alltså”, skriver en i kommentarsfältet.

“Hejar på dig till 100%”, skriver en annan.

“Både du och Benjamin är snygga”, skriver en tredje.

Hur underbart det än vore att få se både Wiktoria och Lance i Melodifestivalen så är det ett tag kvar tills nästa års artister avslöjas, men vi får hålla tummarna för att de dyker upp. Fram tills dess håller vi alla tummar för Benjamin i Eurovision Song Contest.

Hetast på Hänt-TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN

LÄS OCKSÅ: Efter Lance Hedman – stjärnan är Nellie Berntssons nya kärlek

LÄS OCKSÅ: Lance känsliga video – efter uppbrottet från Paow: ”Gråter”

FOTO: Ibl

Senaste nytt