Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter Lance Hedman – stjärnan är Nellie Berntssons nya kärlek

Under sommaren 2017 tog det slut mellan Lance Hedman och Nellie Berntsson. Nu har Nellie funnit kärleken på nytt, och det är i ännu en kampsportsprofil!

Efter en kort relation tog det slut mellan kändissonen och thaiboxaren Lance Hedman, 17, och jämnåriga hästprofilen och influencern Nellie Berntsson sommaren 2017. Lance gick snabbt vidare in i en, minst sagt, stormig relation med bloggaren Paulina “Paow” Danielsson, 24, men paret gick skilda vägar i mars i år.

Nu skriver Nellie Berntsson i sin blogg att hon funnit kärleken på nytt! I ett blogginlägg med rubriken “Det gäller att våga, det har ni ju sagt” berättar hon att taekwondoproffset Kevin Livingstone, 18, från Växjö är hennes pojkvän.

“Jag är verkligen så himla förälskad i han. Så extremt jordnära, lugn & allt de är som jag behöver i mitt hektiska liv. Kanske inte det hör hemma här på bloggen inför några hundratusen läsare, men kärlek är fan något extra i denna galna värld.” skriver hon i bloggen och berättar att hennes föräldrar först var lite tveksamma till Kevin eftersom hon förut blivit sviken av killar.

“Mamma & pappa var fett negativa när jag kom hem & träffat någon. De vart med innan & är rejält trötta på uppvaktande killar som sen ”poff” kommer på att deras ex plötsligt vill ha tillbaka dom eller nåt annat hjärtkrossande. De vill se starka Nellie som vågar satsa på sig själv. De vill jag ska vara lycklig i MIG SJÄLV . Lite rädda för att jag ska bli sårad eller lurad. Men så är väl säkert många föräldrar. Men…..såklart är det lika kära i Kevin som jag.”

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

På sin Instagram delar hon också med sig av flera bilder på henne och Kevin och nu strömmar lyckönskningarna in:

“Ni är så fina tillsammans, glad för din skull Kevin du har verkligen hittat den finaste diamanten.” skriver en, varav en annan håller med:

“Ni förtjäna varandra turturduvor”

https://www.instagram.com/p/BhCOG5uDFo5/?taken-by=gonzanellie

Kevin Livingstone tävlar på proffsnivå inom taekwondo och siktar på att bli bäst inom sin sport.

–  Mitt största mål egentligen är att vara med i ett OS. Det första möjliga jag kan vara med i är 2020. Det ser jag fram emot väldigt mycket att kanske få vara med där. Det är mitt största mål. Sedan vill jag självklart vara med i ett VM och EM, och vinna dom två,  har Kevin Livingstone sagt i en intervju i Sveriges Radio 2015.

Dessutom arbetar Kevin Livingstone som modell. Han har kontrakt med Wolf Model Agency, och gick nyligen på catwalken under Köpenhamns modevecka.

Se fler bilder på det söta paret här:

Taekwondoproffset Kevin Livingstone är Nellie Berntssons nya kärlek.

Kevin är från Växjö och jobbar även som modell.

Nellie var tidigare ihop med Lance Hedman. Faksimil: Nellieberntsson.se.

Sedan gick Lance vidare till Paulina "Paow" Danielsson, men det tog slut i mars 2018.

Lance är son till Magdalena Graaf och forna fotbollsmålisen Magnus Hedman.

HETAST PÅ HÄNT TV: DANIEL NORBERG om att bli DUMPAD

LÄS OCKSÅ: Lance känsliga video – efter uppbrottet från Paow: ”Gråter”

LÄS OCKSÅ: Paows nya ingrepp – efter uppbrottet från Lance Hedman: ”Jag är så nöjd”

FOTO: IBL, Stella Instagram

SENASTE NYTT!