LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Han är mannen på Benjamin Ingrossos bilder – sanningen avslöjas

05 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrossos kärleksliv har varit ett hett ämne i media de senaste åren.
Nu syns han ihop med en man vilket har fått följarna att börja undra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos besked för Benjamin's – nu tackar han för sigBrand logo
Benjamin Ingrossos besked för Benjamin's – nu tackar han för sig

Familjen Wahlgren/Ingrosso har på senaste åren blomstrat upp rejält och det går knappt att sätta på tv:n utan att någon av dem syns i rutan. Pernilla Wahlgren, 55, har levt hela sitt liv i offentligheten och slog igenom redan som barn. Hennes barn har i sin tur växt upp i strålkastarljuset och vi har fått följa deras liv på nära håll – inte minst när Pernillas realityserie Wahlgrens värld hade premiär 2016.

Vi har fått ta del av många sidor av familjen under de 13 säsonger som sänts av serien. Bianca Ingrosso, 28, hade länge ett av och på-förhållande med Phillipe Cohen, 28, och även lillebror Benjamin Ingrosso, 25, har haft ett kärleksliv som gått att läsa om i media.

Annons

Benjamin Ingrossos relation med Linnea Widmark

I början av Benjamins karriär hade han en relation med influencern Linnea Widmark, 26. Paret syntes vid flera tillfällen i Wahlgrens värld där vi fick en inblick i deras relation.

Benjamin har även pratat öppet om förhållandet då han släppt flertal låtar som handlar om Linnea. Deras uppbrott resulterade i stor hjärtesorg för Benjamin som blev inspirationen till flera av hans låtar. När Linnea för några år sedan flyttade till Costa Rica, släppte Benjamin en låt med samma namn.

Linnea har tidigare uttalat sig om att vara inspirationen till Benjamins musik.

– Det är många låtar han har skrivit efter att vi gjorde slut. Men många hade han redan skrivit sen lång tid tillbaka, så de har jag hört. Men det är en otrolig ära, det är väldigt speciellt på ett fint sätt, sen är det väldigt sjukt att det handlar om mig och om oss. Och att alla kan lyssna på det, har Linnea tidigare sagt.

Annons

Benjamins romans med norska influencern Frøya Winther

För ungefär ett år sedan spekulerades det vilt om Benjamin och den norska influencern Frøya Winther, 30, var ett par.

Under hösten 2022 berättade Frøya till den norska tidningen Dagbladet om sin relation till familjen Wahlgren/Ingrosso.

– Det går superbra. Vi roar oss.

Sedan dess har Frøya varit på besök i Sverige och umgåtts med Benjamin och hans familj, men huruvida de fortfarande har en romans är okänt.

Annons

Han är mannen på Benjamins bilder

Nu har ytterligare romansrykten tagit fart som inkluderar Benjamin, denna gång tror följarna att han är tillsammans med en man eftersom de synts ihop mycket på senaste.

Det är Instagramkontot exonphspoiler, som publicerar ett antal bilder på Instagram story där följare undrat vem denna mystiska man som synts med Benjamin, är.

Annons

Det är alltså inte en hemlig pojkvän, det är Benjamins stylist, Dennis, som synts ihop med Benjamin på senaste. Dennis har stylat Benjamin i ungefär ett års tid och det verkar även som att de fått en nära vänskaplig relation under tiden.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons