Han är Fröken Sverige-Annika Duckmarks nya kärlek

Den tidigare Fröken Sverige-vinnaren Annika Duckmark har hittat kärleken – nu berättar hon om den speciella mannen som fångat hennes hjärta.

Det har gått snart tre år sedan förra Fröken Sverige-vinnaren och modellen Annika Duckmark, 46, och Mattias Emretzon, 42, gick skilda vägar. På bloggen skrev hon om det svåra beslutet och sorgen över att relationen inte fungerade.

”Det gör så klart ont för oss båda men ibland måste man ta svåra beslut för att rädda det som räddas kan, nämligen vår vänskap och vårt livsåtagande, det att vara två glada, trygga föräldrar till vår älskade son”.

Tillsammans har de sonen Justin, 8, som hon nu bara träffar varannan vecka.

– Det har varit jättejobbigt, förklarade Annika i podcasten ”Simon & Pierre” härom året.

Men nu kan Hänt avslöja att Annika mött kärleken igen! Mannen som får hennes hjärta att klappa lite extra heter Roger Kämpe, är 42 år gammal och jobbar som polis.

I skrivande stund befinner de sig på härliga Kap Verde för att njuta av värmen – och av varandra. När Hänt når Annika bekräftar hon att de har en relation och att hon är lycklig.

– Visst är det härligt med kärlek i livet! Vi har dejtat i några månader och det känns väldigt bra, säger hon och berättar att de träffades via dejtingappen Tinder.

I samma veva publicerade hon ett bildkollage från resan på Instagram med texten ”När man minst anar det…” följt av flera röda hjärtan.

Många gratulerade henne med kärleksfulla emojis, däribland Anna Book, 47, artisten Richard Herrey, 53, deckardrottningen Camilla Läckberg, 43, och golfproffset Marlene Hedblom, 45.

Annika Duckmark har tidigare varit tillsammans med fotbollsspelaren Tomas Brolin. De träffades i början av 2000-talet och separerade 2006.

Annika Duckmark har hittat kärleken, i polisen Roger. 

Nyligen semestrade paret i Kap Verde. 

Annika avslöjar för Hänt att de träffades via Tinder. 

Annika Duckmark var Fröken Sverige 1996.

I början av 2000-talet var hon tillsammans med Tomas Brolin, de gick skilda vägar 2006. 

Annika Duckmark. 

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens tårar efter händelsen på Biancas fest: ”Ledsen, kränkt och arg”

LÄS OCKSÅ: Följarna rasar – efter nya kärlekens lyxpresent till Isabella Löwengrip: ”Är förjävligt”

Foto: Privat, Stella, Ibl

 

 

 

Senaste nytt