TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarna rasar – efter nya kärlekens lyxpresent till Isabella: ”Är förjävligt”

16 jan, 2018 
Isabella Löwengrip visar gladeligen upp nya lyxiga skor som hon fått av en speciell ”han”. Men följarna är mindre glada och kritiserar henne efter lyxpresenten.
Annons

Efter att Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, skilde sig från ex-maken Odd Spångberg, 29, förra året säger ryktet att hon har träffat en ny kärlek. Hampus, 27, sägs vara hennes nya pojkvän, men än har varken hon eller han bekräftat det. Däremot kom de tillsammans till Polarpriset i höstas.

Nu visar Isabella upp två par nya Chanel-skor på sin blogg, och hon skriver att båda paren var en present. Enligt Nyheter24 kostar ett par skor 7 000 kronor, och sammanlagt ligger prislappen på denna present på 14 000 kronor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag blev nämligen överraskad med, inte ett par UTAN två fantastiska skor från Chanel som jag länge drömt om. Samt ett armband i läder från Bottega Veneta”, skriver hon på bloggen, och på sin Instagram hintar hon om att presenten är en kärleksgest från en speciell ”han”:

Det är såhär som du inser att han förstår dig”, skriver hon.

Hon är uppenbart väldigt glad över sina nya skor som hon fått av en speciell ”han”, men bland hennes kommentarer på bloggen är hennes följare mindre glada över hennes lyxiga presenter.

Annons

”På något sätt måste vi prata om det här med influensers och konsumtion och bilden av att lycka kommer ur att köpa nytt, köpa nytt, få nytt, inspirera andra till att köpa nytt för att få råd att köpa ännu mer. Vi kan inte leva så. Det är orimligt att människor som är våra mest lästa och betittade lever som om det faktiskt gick att leva så”, skriver en av följarna och i kommentarsfältet för det mycket uppbackning av andra följare:

”Håller med dig så mycket. Tycker att det är förjävligt faktiskt, uppmuntran till konsumtion”, skriver en person.

”Håller med till 100%. Varför reagerar så få på helt rubbade beteenden? Tack och lov är det ytterst få som kan konsumera på detta vis men självklart finns det många som försöker ”hänga med””, skriver en annan.

Foto: IBL, Instagram

Annons