ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hampus Hedström om relationen med Keyyo: ”Betyder mycket”

23 maj, 2023 
Keyyo och Hampus Hedström
Let's dance-aktuella Hampus Hedström berättar nu för Hänt om relationen med Kristina "Keyyo" Petrushina.
– Det betyder mycket, säger Hampus till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så långa är alla deltagare i Let’s Dance 2023Brand logo
Så långa är alla deltagare i Let’s Dance 2023

Hampus Hedström, 26, har gjort fullkomlig succé under våren i TV4:s Let's dance. Youtubern och komikern dansar tillsammans med Ines Stefanescu, 21, en duo som nu visar sig tagit sig hela vägen till finalen.

Senare i veckan är det dags för Hampus och Ines att göra upp mot Charlotte Kalla, 35, och Tobias Karlsson, 46, om vilket par som tar hem vinsten i årets tävling.

När Hänt träffade Hampus under programmets pressdag berättade han om sina känslor över dansandet.

– Jag förstod att det här skulle vara kul men det har ändå överträffat alla förväntningar.

Hampus bekräftar relationen till Keyyo: ”Min absolut bästa vän”

Hampus och Ines visar sig kommit bra överens under säsongens gång. Men Ines är inte den enda rutinerade stöttepelaren som Hampus har. Nu berättar han om relationen till Kristina "Keyyo" Petrushina, 26, som tävlade i programmet 2021.

Annons

– Vi började jobba tillsammans när vi båda gjorde Youtube och gjorde sketcher. Sedan startade vi en podd tillsammans som vi nu har haft i fem och ett halvt år. Det är min absolut bästa vän som guidar mig genom den här resan, säger Hampus om Keyyo.

Keyyos tips inför Hampus Hedströms medverkan i Let's dance

Hampus visar sig även fått en hel del tips av vännen som själv tog sig till semifinalen.

– Hennes tips har varit att njuta av det här, det är en rolig resa och jag ska verkligen njuta av hela erfarenheten. Sen sa hon också att jag skulle gå all in, jag har ställt in hela min vår för det här. Det här är det jag gör nu, det är det här och sömn, ibland sömn, mest dans, säger Hampus.

Vad betyder det att ha Keyyo som stöd under den här resan?

– Det betyder mycket, jag tror att man måste ha varit i den här lilla bubblan för att förstå det. Kristina var ju i den för två år sedan så hon har kunnat dela massor av erfarenheter och tips.

FOTO: TT/Instagram

Annons