Haidar Juma bryter tystnaden om sitt tuffa förflutna

Haidar juma i bladhs bikt
I senaste avsnittet av Bladhs Bikt berättar Paradise hotel-deltagaren Haidar Juma om tuffa uppväxten. ”Jag har haft en svår uppväxt och kanske inte haft det riktigt som andra, säger Haidar.
Annons

Varje söndag sänds ett nytt avsnitt av Bladhs Bikt på Viafree, där årets Paradise hotel-deltagare grillas av Johanna Bladh med närgångna frågor. Under senaste avsnittet av Bladhs Bikt gästade Paradise hotel-profilen Haidar Juma, som bröt tystnaden om sin tuffa uppväxt.

Det var under förra veckans avsnitt av Paradise Hhotel som Haidar bröt ihop och deltagarna peppade honom genom att säga att han är stark som gått igenom så mycket i sitt liv.

Annons

– Det jag tror de menar är att jag har haft en svår uppväxt och kanske inte haft det riktigt som andra. Det är något jag inte delade med mig av till hela gänget, utan bara till de jag kom närmst. Det har inte varit så lätt med familjen, säger Haidar under Bladhs Bikt.

Annons

Haidar fortsätter berätta att han inte öppnat upp sig och visat sina svaga sidor tidigare eftersom att Paradise hotel är ett spel och det är en felaktig bild av honom som visats i programmet.

– Man blir ju klippt och det är en skev bild man får av en. Det är ett spel och vissa vill väl inte visa sina svagheter, säger Haidar.

Glad över beslutet

Nu i efterhand berättar Haidar att han tycker det är skönt att ha visat tittarna att det finns en djupare sida av honom.

– Jag har tänkt komma ut med det tidigare men det har bara inte blivit av. Jag känner ibland att det är något som är personligt och som jag inte behöver dela med mig av. Folk tycker jag är klumpig, rolig och ytlig, men det finns en djupare sida av mig också.

– Man berättar ju inte allt i sina sociala medier, men det är viktigt att göra det, säger Haidar Juma i Bladhs Bikt.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…