Haidar Juma bryter tystnaden om Sara Bolay

Haidar Juma bryter tystnaden om Sara Bolay
Haidar Juma och Sara Bolay blev ett par efter deras medverkan i Celebrity Ex on the beach, men nu är kärlekssagan över.
Här är Haidars första ord efter uppbrottet från flickvännen.
"Ska försöka läka", skriver han.
Annons

Under våren hade reality-programmet Celebrity Ex on the beach premiär. Där kunde man se några utav Sveriges största reality-stjärnor samlade i ett hus i Brasilien, och precis som väntat blev det både mycket fest och drama som fångades på film. Men till tittarnas stora lycka kunde man även se en hel del gnistor uppstå mellan deltagarna. Några som fattade lite extra tyckte för varandra var bland annat reality-profilerna Sara Bolay, 28, och Haidar Juma, 28. Sjärnorna hade inte träffat varandra tidigare, men efter inspelningen av programmet började de hänga även hemma i Sverige och ganska snart stod det klart att de två turturduvorna hade blivit ett par.

Annons

– Haidar och jag hittade varandra där inne. Jag gillar ju människan så himla mycket, berättade Sara för Hänt.

Annons

Men nu har den fina tiden nått sitt slut och det tidigare paret har gått skilda vägar. Här är Haidars första ord sen uppbrottet från Sara.

“Har varit väldigt stormigt”

Trots att paret fick en väldigt stark kemi inne i huset har deras resa inte bara vara enkel. Sara har tidigare berättat för Hänt att deras förhållande har varit stormigt, och att de haft stort problem med svartsjukan då båda är väldigt svartsjuka personer.

– Det är komplicerat, både jag och Haidar är två svartsjuka personer. Det kan bli hus i helvete, förklarade hon då.

Att hon dessutom har bott i Dubai medan Haidar har bott i Sverige har inte heller gjort det hela lättare.

Haidar om uppbrottet från Sara

Haidar som annars brukar vara väldigt aktiv på sina sociala kanaler har på senaste tiden var väldigt tyst. Nu öppnar han upp för sina följare om den plötsliga frånvaron.

Annons

“Sorry för att jag har varit dålig på att svara & uppdatera på sista tiden. Anledningen är att jag & S inte är tillsammans längre”, börjar han innan han fortsätter:

“Jag tycker det är väldigt tråkigt att det blev såhär och jag ska försöka läka och bearbeta allt. Hoppas ni har lite mer förståelse nu.”

Till Hänt berättar han om den tuffa tiden som väntar.

“Jag är lite uppriven och sårad. Men försöker komma tillbaka”, skriver han.

Under bilden stöttas han av sina följare.

Annons

“Väldigt tråkigt att höra då ni var otroligt fina tillsammans. Ta vara på tiden och läk inombords”, skriver bland annat en utav följarna.

Varken Haidar eller Sara har gått ut med anledningen till att det tog slut mellan dem, men ingen av de följer varandra på Instagram längre.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…