LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gynnings avslöjande efter bråken: "Jag jobbar på det"

20 jun, 2017 
Malin Ljung
Carolina Gynning och Alexander Lydecker har kommit fram till en lösning efter sina bråk. "Det är bråken som gör oss starkare som tvingar oss att lösa upp knutarna", skriver hon på sin blogg.
Annons

Carolina Gynning, 38, och sambon Alexander Lydecker, 35,har varit ett par i snart 7 år. Men nu avslöjar hon att deras förhållande inte alltid varit en dans på rosor och att det tagit fram tills nu för dem att förstå och acceptera varandra.

“Efter snart 7 år tillsammans har vi förstått att det inte går att göra om den andra, ja det tog så lång tid…. Vi är dem vi är, låt oss istället lära oss leva med de dåliga sidorna”, skriver hon på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samtidigt som det låter självklart har det varit en lång väg för att komma dit för Gynning.

“Det är väldigt svårt det där, man vill ju gärna att den andra alltid ska känna som en själv. Vad lätt en relation varit då, och så platt och tråkig. Det är bråken som gör oss starkare som tvingar oss att lösa upp knutarna, tvingar oss att möta oss själva,  jag är en konflikt rädd person. Men jag jobbar på det”, skriver hon vidare.

Carolina och Alexanders lösning på det hela har varit att ge varandra mer frihet i form av att få vara sig själva i relationen.

Annons

“Det är att få vara mig själv, att bli älskad för den jag är, att få resa och upptäcka det jag vill och få uttrycka min kreativitet. Och det får aldrig någon bromsa, aldrig, aldrig”, skriver Carolina.

Hon har tidigare delat med sig av bråken med sambon, och läsarna har efteråt tackat henne för att hon delar med sig så ärligt om vardagen.

FOTO: Ibl

 

 

Annons