Carolina Gynning hyllar sina läsare efter gräl med sambon

Familjelivet kan vara underbart men också påfrestande. Nu berättar Carolina Gynning om pressen att vara den perfekta mamman och hur det kan leda till bråk med kärleken Alexander Lydecker.

Mångsysslaren och entreprenören Carolina Gynning, 38, är ofta frispråkig och skriver mycket på sin blogg om sitt till synes perfekta liv. Men nyligen erkände Carolina att även hon och kärleken Alexander Lydecker, 35, bråkar ibland. Nu senast när de besökte en show i Globen i Stockholm med sina barn Adele, 4, och Alicia, 2:

“Igår var vi på Frost on ICE i Globen med barnen och om jag ska vara helt ärlig så var det förjävligt. Inte för att föreställningen var dålig (den var verkligen sevärd) utan för att jag och A hade bråkat innan vi gick dit” skriver Carolina i bloggen och lägger till:

Så det var ungefär exakt ”ICE” mellan oss. Kändes som om vi satt på varsin sida av Globen”. 

Carolina Gynning med familj.

Carolina Gynning och Alexander Lydecker med döttrarna Adele och Alicia.

Blogginlägget fick stor respons från hennes läsare som tackade henne för att hon delade med sig.

Tack snälla för att du delar med dig av Dig! Bråkar gör vi alla med vår partner, allra helst i småbarnsåren skulle jag tro” skriver signaturen Sara.

Det är väl jättebra med även ett ”riktigt” inlägg då och då” tycker en annan läsare.

Carolina Gynning verkar ha blivit rörd av läsarnas kommentarer och berättar i ett annat inlägg om att hon känner en press på att vara perfekt hela tiden:

Pressen kommer givetvis ifrån mig själv, det är ingen annan som pressar mig och på ett sätt älskar jag pressen… Jag blir så rörd över att läsa era kommentarer för att de är så ärliga och för att NI ALLA delar era historier. Det är inte lätt under småbarnsåren”, skriver hon och fortsätter:

Jag vill vara duktig, snygg en bra mamma osv. Men ibland tar allt stopp. Jag försöker verkligen göra mitt bästa på alla plan men när inte det räcker så klarar jag inte av situationen längre. Jag är ingen robot, jag tar mycket skit men ibland blir det som sagt bara för mycket. Jag exploderar inombords och känner en enorm ledsamhet. Kan ni tänka er även solen har sina fläckar?“.

LÄS MER: Carolina Gynning är i princip ensamstående: ”Jag har väldigt mycket eget ansvar”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!