Carolina Gynning om sitt beroende: "Trodde jag skulle dö"

Carolina Gynning har ätit choklad varje dag i tjugo år. Men nu har tv-profilen bestämt sig för att sluta – och drabbats av abstinensbesvär. "Jag mådde bajs efter fyra dagar, trodde jag skulle dö", skriver hon på sin blogg.

Carolina Gynning, 38, har bestämt sig för att ta tag i sitt sockerbegär. Entreprenören och tv-profilen skriver i ett inlägg på sin blogg att hon har ätit choklad flera gånger om dagen i över tjugo år, men att det nu måste bli ett stopp på hennes sockerintag.

“Jag har slutat med socker… Yes ni hörde rätt! Den största sockergalningen i världen har slutat med socker. Jag har under 20 års tid ätit choklad till frukost, lunch och middag och lite däremellan. Schweizernöt…”, skriver hon på sin blogg.

LÄS MER: Carolina Gynning om sin stora rädsla: ”Jag går i terapi”

Nu har Carolina Gynning fattat beslutet att avstå socker i tjugo dagar, något som från början kändes som en bra idé men som visade sig vara lättare sagt än gjort. Tv-profilen drabbades nämligen snabbt av abstinensbesvär.

“Jag mådde bajs efter fyra dagar, trodde jag skulle dö. Fick yrsel”, skriver hon på bloggen.

Men efter några dagars kamp, har vinden nu vänt för Carolina Gynning som nu är inne på sin femtonde dag som sockerfri. Men när prövotiden är över om några dagar, så tror tv-profilen inte att hon kommer att fortsätta sitt liv helt utan chokladkakor.

“Nu är jag på dag 15 och jag behöver inget socker, HELT SJUKT! Snart 20 och kanske resten av livet… Eller ha ha ha… Där ljög jag! Okej jag drog ett finger i prinsesstårtan på Addis kalas oxå…”, skriver hon på bloggen.

LÄS MER: Carolina Gynning är i princip ensamstående: ”Jag har väldigt mycket eget ansvar”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!