Gustav och Marie Mandelmann avslöjar framtiden för Mandelmanns gård

Gustava & Marie Mandelmann

Det senaste året har varit tufft för makarna Gustav och Marie Mandelmann. Men nu vågar de äntligen dela med sig av några glädjande nyheter.
”Nya äventyr”, skriver dem.
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekshistoria
Slå på ljud

I fem säsonger har man fått följa bönderna Marie Mandelmann, 56, och Gustav Mandelmann, 55, och deras liv på gården i Djupadal på Österlen i Skåne, och intresset för paret har minst sagt varit stort. Programmet har hyllats av både tittare och recensenter, och tillsammans har de kammat hem ett flertal prestigefyllda priser.

Men trots alla framgångar har den senaste tiden varit tuff. Paret Mandelmann har nämligen genomgått ett flertal kriser och har många gånger varit öppna med sina följare om vad det är som försiggår. Men nu verkar vindarna äntligen vända för den populära duon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mandelmanns tuffa år

Förra sommaren behövde Gustav och Marie ta ett tufft beslut som påverkade de svårt privat. På grund av coronavirusets spridning tvingades de nämligen att stänga sin vackra gård för allmänheten vilket ledde till tuffa konsekvenser rent ekonomiskt. Men det var inte den enda tragedin de behövde hantera.

Inte långt därefter var Gustav och Marie också tvungna att ta farväl av sin älskade familjemedlem, hunden Siri. Siri hade varit en del av makarnas liv i hela 15 år, och genom åren har även tittarna fått en relation till hunden. Makarna valde därför att berätta om den tragiska förlusten och stödet från tittarna var enormt.

Ny säsong av Mandelmanns gård

Men nu börjar vindarna äntligen vända för makarna Mandelmann. På deras Instagram har de den senaste tiden nämligen kommit med flera positiva besked.

Till tittarnas stora glädje har de bland annat avslöjat att de inte kommer försvinna från tv-rutan än på ett tag. De är nämligen redan igång med ännu en säsong, trots att den senaste säsongen precis blivit avslutad. I ett inlägg på Instagram skriver Marie om det positiva beskedet som får följarna att jubla av glädje:

”Säsongsavslutning nu ikväll och vi är redan påväg in i filmandet av en sjätte säsong med nya äventyr. Tack alla som tittat och tack Siri! Du var en filmstjärna. Idag tvättar jag växthuset och det är vår i luften.”

Men det är inte det enda roliga som händer på den populära gården. De håller nämligen också på att bygga en alldeles ny butik. Under en bild på det pågående bygger berättar de om det spännande projektet:

”Bygget av vår nya butik och entré går framåt! Såhär ser det ut i dagsläget. Solceller har nyligen kommit på plats och ganska snart ska det kalkputsas!”

LÄS OCKSÅ: Gustav och Marie Mandelmann stöttas efter hunden Siris bortgång

LÄS OCKSÅ: Därför har inte Christer Björkman och Martin Kagemark skaffat barn

FRÅN FÖRSTASIDAN