Gunilla Perssons ursäkt efter orden till följarna

Gunilla Persson
Sedan 2014 har Gunilla Persson jobbat på sin självbiografi.
Nu kommer TV3-profilen med ett nytt besked om boken.
– Jag ber sa mycket om ursäkt, skriver hon.
Annons

I Svenska Hollywoodfruar har TV3-tittarna fått lära känna Gunilla Persson, 60. I programmet får vi följa hennes vardag tillsammans med mamma Iris, 94, och dottern Erika.

De fans som inte kan få nog av Gunilla kan glädjas åt att hon är väldigt aktiv i sociala medier och flitigt uppdaterar sin blogg. I ett inlägg avslöjade Gunilla Persson nyligen att hon tror att 2020 kommer att bli ett händelserikt år för henne.

Annons

”Jag har en stark känsla av att 2020 kommer att bli en ”game changer” for mig, med andra ord, mitt liv kommer att förändras otroligt mycket”, skrev hon då.

Annons

Gunilla Perssons självbiografi

Det återstår att se vad framtiden har att erbjuda Gunilla Persson men något som är säkert är att hon har ett väldigt fartfyllt förflutet. Av denna anledning har TV3-profilen bestämt sig för att skriva en självbiografi, något hon avslöjade redan 2014.

– Under längre tid har mina fans begärt att jag ska skriva en bok. Det finns så många frågetecken. Så mycket mystik kring min persona, sa Gunilla i samband med avslöjandet.

Boken har fått titeln The Gunilla och i denna kommer Gunilla att dela med sig av en hel del om sitt liv.

”Mitt livs historia kommer att publiceras i självbiografin, för sanningen kan lätt förvridas i intervjuer”, har hon tidigare skrivit i ett meddelande till Expressen.

Beskedet till fansen efter tystnaden

När Gunilla började skriva boken var planen att den skulle komma ut 2019. Men ännu har The Gunilla inte fått se dagens ljus.

Annons

I ett nytt inlägg på sin blogg kommer Gunilla nu med ett nytt besked om självbiografin – och ber samtidigt om ursäkt för att den ännu inte har kommit ut än.

”Jag ber sa mycket om ursäkt for att den aldrig blir klar men jag lovar er att den har blivit bättre allt eftersom tiden går”, skriver Gunilla Persson på sin blogg.

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT, Magnus Sundholm/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…