Gunilla Perssons oro inför ändringen i relationen med Erika

Gunilla Persson blir tårögd i Svenska Hollywoodfruar i fokus när hon pratar om den dagen dottern Erika kommer flytta hemifrån.
Med tårar i ögonen uttrycker Svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson sin oro inför att dottern Erika inom kort kan tvingas göra ett livsbeslut som kan förändra deras relation.
Annons

Just nu rullar den trettonde säsongen av Svenska Hollywoodfruar på TV3. I höstens säsong medverkar återigen en av de fruarna som synts i flest säsonger av programmet – realitystjärnan Gunilla Persson, 60.

Annons

I flera år har tittarna kunnat följa Gunilla och hennes dotter Erika Persson,17, i deras vardag där mycket fokus har legat på Erikas karriär som artist och skådespelare.

När Hänt träffade Gunilla Persson på pressträffen för Svenska Hollywoodfruar, sa hon att hon är väldigt stolt över sin dotterns framgångar i karriären. Hollywoodfrun berättade då att Erika är involverad i flera projekt, skriver egen musik och att hon blir duktigare i allt hon gör för var dag som går.

Annons

Men det är inte bara på musiken och skådespeleriet som hon lägger ner mycket tid. Enligt mamma Gunilla går hon också väldigt mycket in för sina studier i skolan. Just nu går Erika på high school och Gunilla Persson menar att det är kul att få se sitt barn utvecklas och bli äldre.

– Det är jätteroligt allting. Hon växer upp och man ser henne utvecklas, hon är en sån fantastisk tjej, sa Gunilla Persson för Hänt i slutet på augusti.

Gunilla Perssons ängslan över framtiden med dottern

Parallellt med Svenska Hollywoodfruar kan nyfikna tittare få veta mer om Hollywoodfruarnas liv i Viafrees program Svenska Hollywoodfruar – i fokus. I säsongens andra avsnitt är det just Gunilla Persson som är i fokus och hon intervjuas av programledaren Susanne Nylén.

Annons

Det blir känslosamt när samtalsämnet handlar om dottern Erika. Hollywoodfrun får frågan om vad hon kommer göra när Erika flyttar hemifrån och Gunilla ”blir fri som en fågel”.

– Jag ser ju inte det som att jag är fri som en fågel. Jag känner mig fri som en fågel nu med Erika. Det oroar mig mest av allting, att hon ska flytta ifrån mig, säger Gunilla Persson i programmet.

Erika har ungefär ett år kvar av high school tills det är dags för college – och i USA betyder det ofta att man flyttar hemifrån, ibland väldigt långt bort från föräldrarna.

Gunilla Persson menar att hon inte alls ser fram emot den dagen som 17-åringen kommer flytta, eftersom att hon och dottern fortfarande är väldigt nära varandra.

– Det livet ser jag inte fram emot. För jag är väldigt fäst vid henne och är väldigt mycket tillsammans med henne fortfarande. Trots att hon är tonåring så gör vi allting tillsammans och det är jättejobbigt att tänka att hon ska flytta ifrån mig en dag, medger Gunilla Persson.

Annons

Tv-profilen avslöjar att hon ibland skämtsamt ställer krav på sin dotter inför flytten.

– Jag brukar skoja med henne och säga ”du kan gå på college och göra vad du vill men du måste ge mig ett barnbarn. Jag tar gärna emot dina barn”, säger Gunilla Persson med tårar i ögonen.

Svenska Hollywoodfruar – i fokus sänds på tisdagar kl 21.00 på Viafree.

FOTO: Thomas Engström/EXP/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…