Gunilla Perssons nya ord om stora livsförändringen

Gunilla Perssons nya kärleksbesked efter oväntade romansen.
Gunilla Persson har dejtat flera män under det gångna året.
Nu hoppas hon att det nya decenniet för med sig en hel del kärlek.
– Mitt liv kommer att förändras otroligt mycket, skriver hollywoodfrun.
Annons

Det har varit ett intensivt år för Gunilla Persson, 60. Under hösten kunde TV3-tittarna följa henne i ännu en säsong av Svenska hollywoodfruar och hemma i Pacific Palisades har hon haft fullt upp med att ta hand om sin mamma Iris, 93, som har varit allvarligt sjuk.

Annons

Gunilla har heller inte legat på latsidan när det kommer till dejtandet. Hon har vid flera tillfällen berättat att det finns flera intressanta män i hennes liv just nu.

– Jag tycker inte att man ska dejta bara en man. Man ska dejta flera stycken, om det inte är så att man blir dödskär i en, sa hon till Hänt i höstas.

Annons

Nya beskedet om kärlekslivet

I en intervju med Expressen avslöjade Gunilla Persson att hon är sugen på att gifta sig i framtiden. Vem som blir hennes make är ännu oklart.

– Jag otroligt romantisk ända ut i fingertopparna. Jag vill ha ett klassiskt, väldigt vackert, prinsessliknande bröllop med slöja och släp och allting, sa hon till tidningen.

Gunilla har tidigare berättat att hon dejtar en man som bor granne med henne. Hon verkar dock lite osäker på om deras vänskap kan utvecklas till en mer romantisk relation.

– Jag är inte förälskad i någon och jag vill vara förälskad och det är jag inte. Man måste bli det för att man ska kunna spinna vidare på relationen. Vi är mera vänner än något annat, sa hon till Expressen.

Annons

Gunilla Perssons förväntan inför 2020

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Gunilla Persson om sina tankar inför det nya året. Det verkar som att hon är rejält taggad.

”Jag hoppas av hela mitt hjärta att det här nya året blir ett lyckat år för er alla, fylld av kärlek och hälsa. Jag har en stark känsla av att 2020 kommer att bli en ”game changer” for mig, med andra ord, mitt liv kommer att förändras otroligt mycket”, skriver hon.

Det är tydligt att Gunillas förvändningar på det kommande decenniet är skyhöga och nu är hon redo för nya tag.

”Det är lite märkligt hur allt känns så nytt och man tar nya tag i årskiftet och hur man med en annan förnyad förväntan välkomnar det nya decenniet 2020 – det låter mäktigt och klingar friskt och starkt, eller hur?”, skriver Gunilla Persson.

Annons

FOTO: Privat, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…