Gunilla Perssons nya kärleksbesked – avslöjar relationskravet

Gunilla Persson har lagt dejtandet på is, men berättar att hon har en del krav på framtida kärlekspartners.
Hollywoodfrun Gunilla Persson har fått göra vissa prioriteringar i livet för att ha tid till alla projekt hon tar sig för. Bland annat avslöjar hon nu att hon lagt dejtandet på is.
Annons

I höst syns tv-profilen Gunilla Persson, 60, återigen i rutan då säsong säsong 13 av Svenska Hollywoodfruar har premiär. I flera säsonger har TV3-tittarna fått följa hennes liv ihop med dottern Erika, 16, i Kalifornien.

Gunilla har dessutom spelat in flertalet andra tv-program såsom The Gunilla showFångarna på fortet och den norska versionen av Farmen med namnet Farmen Kjendis. I det sistnämnda ser vi henne som deltagare under våren 2020.

Annons

Det är alltså full fart på Gunilla Persson, vilket gör att hon tvingas prioritera bort vissa saker i livet – såsom kärlekslivet. För Expressen berättar Gunilla att hon nu valt att lägga dejtinglivet på is.

Annons

– Ja den ligger lite på sparlåga just nu. Jag är busy med mina projekt, men om det är någon som är intresserad som är kvalificerad så kan man komma och knacka på dörren, säger Gunilla Persson till tidningen och skrattar.

Gunilla Perssons krav på männen

Trots beslutet att ta en paus från dejtandet vet Gunilla Persson vad hon är ute efter. För Expressen berättar Hollywoodfrun att hon har en del krav när det kommer till en kärlekspartner.

– Jag vill ha en rejäl man som är någon att hålla i handen. Man vill ju inte ha någon playboy, man vill inte ha någon som inte är värd att ha, förklarar Gunilla Persson.

Hon tillägger:

– De måste vara snälla, en snäll karl är jag ute efter.

Annons

Gunilla Persson är däremot nog med att inte släppa in vem som helst i sitt liv. I tanken finns alltid dottern Erika, vilket får henne att tänka till en extra gång när det kommer till potentiella kärlekspartners, förklarar hon.

FOTO: TT/Magnus Sundholm, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…