TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gunilla Perssons chockbesked – nu gifter hon sig: ”Mr Right”

14 feb, 2024 
Gunilla Persson har varit singel i många år, men nu ska det bli ändring på den saken.
Nu berättar hon om det stundande bröllopet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippetBrand logo
Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippet

Snart är det äntligen dags för den deltävlingen av Melodifestivalen som många gått och väntat på. Nämligen den i Växjö där Gunilla Persson, 65, ska tävla med bidraget I won't shake (La la Gunilla).

Gunilla har nu varit på plats i Sverige i några dagar och redan i ankomsthallen på Arlanda riktades alla blickar mot henne. Hon kom nämligen åkandes i rullstol och många blev nog oroliga.

Det har dock visat sig att Gunilla verkar vara okej. Hon är på benen och har verkligen hunnit med mycket under sina tre dagar i huvudstaden.

Gunilla Perssons nya avslöjande om bröllopet

Vid sin sida har Gunilla sin dotter Erika Persson, 22, som stöttar henne i vått och torrt. Men någon man har inte Gunilla haft på flera år – därav är det ofta många som undrar hur det egentligen står till på kärleksfronten.

Annons

Under de senaste åren har dock dejtinglivet fått mindre prioritet. Gunilla har ju tagit hand om sin mamma Iris, som kämpade på in i det sista. Men för nästan exakt ett år sedan orkade hon inte längre.

”Jag kan knappt skriva dessa rader så mycket faller tårarna. Jag är fortfarande i fullständig chock. Den för mig mest värdefulla människan (förutom Erika) har ikväll lämnat jordelivet och mitt hjärta blöder. Jag är så chockad och sitter timme efter timme bredvid henne här på sjukhuset… Det värsta är när man inte är förberedd för läkaren sa att hon svarade bra på medicinen för blodtrycket och att hennes blodvärden var bra.”, skrev Gunilla då.

Gunilla Persson ska gifta sig: ”Mr Right”

Sedan dess har Gunilla bearbetat sorgen men det märks ändå att hon saknar sin mamma något enormt. När Gunilla gästar P4 Extra kan hon inte ens hålla tårarna tillbaka.

När hon hämtat sig, lite senare i radioprogrammet, kan Gunilla dock se en liten fördel i det hela. Nämligen att hon nu har tid för att dejta och nu är det allvar. Snart ska ett bröllop gå av stapeln.

– Jag har ju all frihet nu, frihet som jag inte hade. Nu tänker jag gifta mig, jag kommer hitta Mr Right, jag har några kandidater på gång. Så det blir definitivt ett helt annat liv. Jag vet att min mamma och även pappa ville att jag skulle hitta Mr Right och gifta mig, säger hon.

Programledaren Titti Schultz håller på att tappa hakan och har genast massa följdfrågor.

– Ja jag dejtar lite. Jag vill inte gå in på det, förklarar Gunilla.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Magnus Sundholm/Aftonbladet/TT

Annons