BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gunilla Perssons mamma Iris är död – blev 97 år gammal: ”Chock”

02 mar, 2023 UPPDATERAD 02 mar, 2023
Gunilla Iris
Gunilla Perssons älskade mamma Iris har lämnat jordelivet.
”Jag kan knappt skriva dessa rader så mycket faller tårarna.”, skriver Gunilla om sorgen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Folkkära kändisar som lämnat oss 2022Brand logo
Folkkära kändisar som lämnat oss 2022

Gunilla Persson har vårdat sin mamma Iris i hemmet i flera år. Men nu har hon somnat in 97 år gammal.

Gunillas känslosamma ord om bortgången: ”Jag är så chockad”

Gunilla skriver i ett känslomässigt inlägg på Instagram att hon är i chock. Hon var inte alls förbered på mammans bortgång då läkarna uttryckt att hon svarade bra på den nuvarande medicinen.

”Jag kan knappt skriva dessa rader så mycket faller tårarna. Jag är fortfarande i fullständig chock. Den för mig mest värdefulla människan (förutom Erika) har ikväll lämnat jordelivet och mitt hjärta blöder. Jag är så chockad och sitter timme efter timme bredvid henne här på sjukhuset… Det värsta är när man inte är förberedd för läkaren sa att hon svarade bra på medicinen för blodtrycket och att hennes blodvärden var bra.”, skriver Gunilla Persson.

Annons

Iris hjärta slutade slå: ”Helt oförberett hände det”

Gunilla förklarar vidare att hon gick ner till cafeterian men väl på plats fick hon samtalet. Iris puls var svag och hjärtat hade plötsligt stannat.

”Jag hade till och med tagit med näringen som hon skulle få imorgon bitti som är speciell för mamma. Jag gick ner en halv timme i cafeterian och sa till sjuksköterskan att jag skulle komma tillbaka snart och då fick jag samtalet - Hennes puls var svag och hjärtat hade stannat! Helt oförberett hände det! .”

Gunilla Persson om dottern Erikas stöd: ”Tack gode gud”

Gunilla får nu mycket stöd av sin dotter Erika och tackar nära och kära för deras böner.

”Erika är det största stödet jag har, och hon visar nu vad hon går för. Tack gode Gud för att jag har henne. Hon läste in någonting väldigt fint som jag kommer att spela upp när jag vaknar på natten, vilket jag vet att jag kommer att göra. Vad hon läste upp för mig vill jag dela med mig när jag väl orkar och kan. Tack alla underbara vänner för era böner.”

Annons

Iris Persson blev 97 år gammal. Vila i frid.

Gunilla Perssons första ord om sorgen

När Hänt når Gunilla, några timmar efter det tunga beskedet, berättar hon om den ofattbara sorgen.

– Det var en sådan chock för mig! Att hon gick till Gud och Jesus så här snabbt, utan att jag var förberedd på det. Jag visste inte att det här kunde hända på det här viset och att hon kunde ge upp andan såhär utan någon varning, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Jag känner mig chockad fortfarande. Det var skillnad med min far för vi var så beredda på att han kunde dö vilken minut som helst, vi visste att det var slutet. Men det här var helt annorlunda.

FOTO: Privat, Instagram.

Annons