ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunilla Persson syns med en ny man – svaret efter bilderna ihop

04 jan, 2023 
AvJonna Lawaetz
Hollywoodfrun Gunilla Persson har länge varit öppen med att hon letar efter kärleken.
Under nyårsafton syntes hon tillsammans med en okänd man.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 64, är mest känd från sin medverkan i programmet Svenska Hollywoodfruar, där hon har medverkat sedan den första säsongen 2010.

Gunilla har tidigare varit öppen med att hon känner sig redo att hitta kärleken. Sedan första säsongen av Hollywoodfruar har hon velat träffa den rätta.

– Mitt mål är att vara gift inom två år. Senast två år. Är det rätt så kan man ju vara gifta inom sex månader eller till och med en månad, har Gunilla tidigare sagt till Hänt.

Gunilla Perssons krav på en framtida partner

Likt mycket annat i Gunillas liv har hon höga krav på en framtida partner och hon har tidigare berättat för Hänt vad det är hon söker i en man.

Annons

– En kärlek kan ju växa fram men det hjälper väldigt mycket om den fysiska attraktionen finns från början. För då kan man ju bli blixtkär och jag vill bli blixtkär. Jag tycker om det här romantiska, så den här wow-känslan vill jag ska vara där, säger hon.

I våras gick tv-profilen även på en ny dejt och tog till Instagram för att berätta om den lyckade kvällen.

”Ikväll förresten har jag en ”hot date” som intresserar mig för ovanlighetens skull - en änkling i filmbranschen. Jag får se om det blir läge att posta ett foto”, skrev hon då.

Under tiden Svenska Hollywoodfruar sändes fick vi i flera olika avsnitt följa Gunilla ut när hon var på dejter med olika karlar. Men än har hon inte tyckts hitta den rätta.

Gunilla Persson syns med en ny man – firade nyårsafton ihop

Gunilla fyllde 64 år på nyårsafton och firande dagen stort med både tårta och champagne. Till sällskap hade hon dottern Erika och några vänner för att skåla in den stora dagen.

Annons

En av gästerna tycks Gunilla vara extra nära med. Nyligen publicerade Gunilla en video sin Instagram story där hon syns omfamna en man i kostym på 12-slaget. Vidare publicerade hon ett bildspel från kvällen där mannen figurerar på flera av bilderna.

Flera av Gunillas följare reagerar på Gunillas och mannens intimitet, och kommentarsfältet fylls av flera nyfikna kommentarer från följare, om undrar vem den mystiska mannen är.

"Åhhh så fint!!! Sen kära nån Gunilla! Vem är den stiliga mannen, du sitter så romantiskt i knäet på?", skriver en nyfiken följare.

"Så mysigt kalas .Stilig kille du har på kalaset.Ni är fina allihop.", hälsar en annan.

"Har du skaffat kille?", undrar en tredje.

När Hänt når Gunilla berättar hon att det är en god vän.

Det är en god vän” skriver hon i ett privat meddelande till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons