Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Gunilla Persson ryter ifrån efter kritiken mot dottern

26 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Gunilla Persson ryter ifrån efter kritiken mot dottern Erika.
Både Gunilla Persson och dottern Erika är flitiga Instagramanvändare. Nyligen lade Hollywoodfrun upp modellbilder på sig själv och i texten ryter hon ifrån mot de som klagar på dotterns bilder.
Annons

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, har efter sin medverkan i TV3:s realityserie både skapat många rubriker och blivit ett folkkärt ansikte. Tittarna har fått följa henne, dottern Erika och mamman Iris i deras vardag i USA i flera säsonger av Svenska Hollywoodfruar.

Både Gunilla och dottern är flitiga användare på Instagram. I Erikas Instagramflöde syns bilder med glimtar från hennes vardagsliv med allt från strandhäng med kompisar till tivolibesök och på många bilder syns Hollywood-dottern posera i olika outfits.

Följarna hyllar bilderna på Erika. Många tycker att hon ser ut som en modell och att hon är otroligt vacker. Men sedan finns det också de som inte tycker att det passar sig med vissa bikinibilder.

”Varför hänger din rumpa ut unge dam, det här är inte okej”, skriver en Instagramanvändare.

Annons

Gunilla försvarar Erika

Nyligen lade mamma Gunilla upp några bilder på sig själv ifrån yngre dagar när hon jobbade som fotomodell. Hon har fått nog av de som klagar över dotterns bilder, vilket hon uttrycker i bildtexten till hennes modellbilder.

”Folk klagar över att Erika visar sig i baddräkt och bikini. Inget fel i det, speciellt om det är stilfullt fotograferat. Här är några av mina foton som INTE skäms för sig. Så länge som du inte kastar kläderna helt så är du inte ute på hal is. Om Gud har skapat en vacker kropp så visa upp den med stolthet”, skriver Gunilla.

Hyllningarna haglar in – både över bilderna på Gunilla, men också över hur hon försvarar sin dotter.

”Ni är så stiliga och vackra både du och Erika, 2 st mycket vackra fotomodeller”, skriver en följare och en annan instämmer:

”Herregud, Erika är otroligt vacker och hon ska så visa den med stolthet! Det är snygga o fräscha bilder! Absolut inget fel med det”.

Annons

”Ska vara stolta”

Det finns också de som kopplar de negativa kommentarerna till att det är ett klassiskt problem. Att Erika får negativitet till sina lättklädda bilder för att hon är kvinna.

”Varför skall en kvinna/flicka behöva oavsett hur en bild är tagen fundera över hur hon får vara klädd på en bild? Kvinnor får och skall klä sig som de vill! Vem dränker en man med negativa kommentarer som står i speedos på en bild?”, skriver en Instagramanvändare och en annan håller med:

”Fast så är det väl alltid. Tjejer kvinnor ska skyla sig skämmas och tänka på alla stackars män som inte kan hantera det. Men män kan gå i shorts endast och ingen lyfter på ögonbrynen. Både du och Erika är underbart fina och ska vara stolta.”

FOTO: TT, Instagram

Annons