Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gunilla Perssons oro efter mammans insjuknande: ”Mycket sämre”

04 apr, 2019 
Lina Arvidsson
Gunilla Perssons mamma till sjukhus
Svenska Hollywoodfrun Gunilla Perssons mamma Iris insjuknade plötsligt igår. I ett videoklipp på Instagram visar Gunilla Persson hur de i ilfart förs till sjukhus.
Annons

Gunilla Persson, 60, blev ett känt ansikte i Sverige genom sin medverkan i TV3:s realityserie Svenska Hollywoodfruar. Genom realityserien har tittarna fått följa Gunilla, hennes dotter Erika, 16, och mamman Iris, 93, i deras vardag i USA.

Gunillas 93-åriga mamma Iris har de senaste åren haft några tillbud då hon varit tvungen att söka vård och Gunilla Persson har många gånger varit orolig för henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I höstas svävade Iris mellan liv och död när hon drabbades av oregelbunden hjärtrytm, njursten och mycket lågt blodtryck.

Det har varit en utav de värsta nätter jag någonsin upplevt och det är inte över än. Mamma har dött nästan två gånger. Vi är på sjukhus Santa Monica och hon ska nu göra en operation av att ta bort en njure sten som är 11 mm stor. Minst ett mirakel har skett ikväll och jag är förtröstansfull att fler mirakler kommer att ske”, skrev Gunilla Persson på Instagram då.

Annons

Igår berättade Gunilla Persson på Instagram att hennes mamma har insjuknat och förts till sjukhus.

Mamma har förts till sjukhuset i ilfart ikväll. Hon började bli mycket sämre i ambulansen. Har precis kommit hem (midnatt) och man har gjort grundliga undersökningar på henne. Jag har hyrt caregivers 24/7 som vaktar henne. Vi ber till Gud för mammas tillfrisknande“, skriver Gunilla Persson till ett filmklipp inifrån ambulansen.

Gunilla Persson ger rosor på sjukhuset

Tidigt i morse la Gunilla Persson upp ännu ett klipp på Instagram där hennes mamma sitter upp i sjukhussängen och får en bukett rosor av sin dotter.

Tack alla underbara vänner för ert stöd då mamma blir mycket sjuk. Tack gode Gud för att antibiotikan hon får via dropp fortfarande hjälper mot urinvägsinfektion. Hon är immun för tablettantibiotika. Skickar andra delen av videon senare… är på sjukhuset nu och jag har en SURPRISE till er“, skriver Gunilla Persson.

– Hurdant mår du? frågar Gunilla Persson i videon.

– Jag mår bra, svarar Iris.

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons