ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunilla Persson avslöjar: Därifrån kommer pengarna – sanningen efter alla år

03 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Gunilla Persson
Hollywoodfrun Gunilla Persson har de senaste 12 åren synts i olika tv-program men under pandemin sattes många produktioner på paus, vilket slog hårt mot Gunilla.
Nu avslöjar hon sannningen om hennes ekonomi och vart hennes pengar kommer från.
Annons
Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, blev känd för hela svenska folket efter sin medverkan i TV3:s realityprogram Svenska Hollywoodfruar. Hon har även medverkat i en rad andra program, bland annat Svenska New York-fruar, som är föregångaren till Hollywoodfruar, Breaking News med Filip och Fredrik och senast såg vi henne i Ica-reklamen som "Ica-Stigs" sambo "Nilla".

Gunilla Persson om stämningen av Kanye West

Trots att Gunilla gärna syns och hörs i olika sammanhang menar hon nu att hon ofrivilligt hörs i något oväntat – nämligen i Kanye West låt Come to life som är med i världsstjärnans senaste album Donda. Nu hävdar Gunilla att hon ska stämma artisten för att han ofrivilligt använder sig av hennes röst.

Annons

Rebecca Dionisopoulos, 37, är mer känd under namnet Rebecca Stella, driver tillsammans med podcastredaktören Magnus Silfenius Öhman, 48, podcasten Stellz & Friends. I podcasten bjuder duon in gäster där de pratar om allt mellan himmel och jord. I avsnitt 12 av podcasten ringer duon upp Gunilla för att fråga om hennes pågående stämning av världsartisten Kanye West.

– Det här är i allra första fasen av en eventuell stämning, han använder sig av min röst, säger Gunilla.

Sekvensen är enligt henne tagen från ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar och Gunilla är helt bombsäker på att det är hennes röst som hörs i låten, hon hävdar även att det är andra ljudtekniker som lyssnat på klippet och med säkerhet kan säga att det är Gunillas röst som används i låten.

– Jag tycker att han ska betala mig om han ska använda sig av min röst, säger Gunilla och fortsätter:

– Det är ju upp till advokater men en rejäl summa, jag har ju sagt upp mot 50 tusen dollar.

Gunilla Perssons avslöjande om ekonomin

Gunilla menar att stämningen inte enbart har med pengarna att göra, utan att hon anser att någon i hans team borde kontaktat henne för att be om lov att använda hennes röst i låten. Hon säger även att hon inte är arg på Kanye, hon känner sig snarare hedrad.

Annons

Gunilla bor i Los Angeles och livnär sig på att medverka i olika tv-program. När pandemin satte stopp för alla tv-produktioner slog det tufft mot Gunilla som inte längre kunde förlita sig på den inkomstkällan. Vilket även Rebecca och Magnus kommer in på under samtalet.

– Det är ju inte så mycket tv-produktioner och pandemin har blockat många framträdanden, och jag vet ju att det är dyrt att bo i LA. Hur har du det ekonomiskt? Är du okej?, frågar Magnus

– Jag känner någon som är mycket rik, det hjälper ju, säger Gunilla.

Varpå Rebecca frågar:

– Menar du någon som hjälper dig ekonomiskt?

– Nej inte hjälper mig, men som har skrivit över en enorm summa pengar, säger Gunilla och fortsätter:

– Så jag är helt okej!

När Hänt söker Gunilla vill hon inte ge några fler kommentarer.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

Annons