ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Gunilla Persson vill stämma världsstjärnan: ” 50 000 dollar eller mer”

27 okt, 2022 
Gunilla Persson
Hollywoodfrun Gunilla Persson dyker upp både här och där.
Men nu menar hon att hon hörs på ett mycket ofrivilligt forum.
För detta vill hon nu stämma den världsberömda stjärnan.
Annons
Se Gunilla Perssons ilska efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Nu dör jag”Brand logo
Se Gunilla Perssons ilska efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Nu dör jag”

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, har för många tv-tittare kommit att bli en riktig ikon efter sina nio säsonger av Svenska hollywoodfruar.

Gunilla som har en lång fotomodell-karriär bakom sig har minst sagt tagit tittarna med storm och rubrik efter rubrik har skapats om henne.

Hon är bosatt i Los Angeles i en maffig villa med havsutsikt. Hon livnär sig bland annat på olika tv-produktioner och i våras dök hon upp i ett aningen otippat format – nämligen i Ica-reklamen som ”Ica-Stigs” sambo ”Nilla”.

I en intervju med Hänt berättar hon om upplevelsen.

– Jag har inte bott i Sverige på så många herrans år så jag visste inte hur stort den här Ica reklam-filmen är, hur omfattande det är, säger hon och fortsätter:

Annons

– När jag fick förfrågan gick jag in på YouTube och såg att det här är nästan som en mini-movie. Jag tyckte det var roligt. Så jag tackade ja direkt och blev jätteglad!

Gunilla Persson övertygad – hörs i världsstjärnans virala låt

Nu däremot menar Gunilla att hon ofrivilligt hörs i något helt annat – nämligen i Kanye West låt Come to life som är med i världsstjärnans senaste album Donda.

Och detta till skillnad från Ica-reklamen gör henne allt annat än glad. Sanningen är, att hon nu ska stämma den världsberömda artisten för.

Det är efter att låten nu ett år senare blivit viral på appen TikTok som det uppmärksammats på flera håll att rösten låter mycket välbekant – alltså som Gunilla Perssons. Och även hon själv är övertygad om att det är hennes röst som ljuder 1,20 minuter in i låten.

Annons

– Absolut, 100 procent. Jag vet exakt var det är ifrån också, säger hon till Aftonbladet.

Hon berättar samtidigt att rösten skulle vara hämtad från när hon och hennes dotter och kusin besökt kyrkan. Under besöket ska Gunilla ropat ”halleluja” – det halleluja som alltså används i Kanye Wests låt.

Nu vill hon stämma Kanye West

Även i morgonshowen på NRJ så tas denna spekulation upp och även Sofia Wistam, 56, verkar övertygad om att det är Gunilla som hörs i låten.

– Han har säkert samplat det där från något Hollywoodfruar-avsnitt. Jag är helt säker, säger Sofia i sändningen.

Men efter dessa spekulationer har flera börjat gräva djupare i detta och enligt musiktjänsten Who sampled skulle det påstådda ljudet vara hämtat ur ett Youtubeklipp från 2011 och en kyrka i Texas. Men hollywoodfrun står fast vid sin sak och kommer nu med hjälp av sin advokat att stämma världsstjärnan.

– Det är jag, jag kan svära på att det är jag. Det är ingen som låter som jag, säger hon.

– Han måste betala mig, mycket pengar, säger hon till Aftonbladet och fortsätter:

– Ja.. 50 000 dollar. Eller mer.

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Annons