TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Gunilla Persson fortsätter bråka: ”Hon kan dra upp sin film där solen inte skiner”

06 maj, 2015 
AvLina Tidén Sundin
"Hollywoodfruarna" har grävt upp stridsyxan – igen. Gunilla Persson blev vansinnig när Agnes-Nicole Winter tog tillbaka inbjudan till en privat filmvisning.
Annons

Agnes-Nicole Winter, 59, har jobbat hårt för att färdigställa sin film “The Gold and the beautiful” och nyligen blev det dags att visa den för en testpublik. Samma dag som premiären blev hon dock tvungen att dra tillbaka Gunilla Perssons, 56, inbjudan.

– Mina executive producers vill inte att Gunilla ska vara här i dag för hon har sagt väldigt negativa saker, säger hon i ett klipp från “Svenska Hollywoodfruar”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Agnes-Nicole Winter har nu premiärvisat sin film "The Gold and the Beautiful". Foto: Susanne Kindt/TV3
Agnes-Nicole Winter har nu premiärvisat sin film “The Gold and the Beautiful”. Foto: Susanne Kindt/TV3

Hon är vänlig och bestämd när hon ringer upp kollegan som håller på att piffa till sig inför pressträffen:

– Gunilla jag har ett litet problem som jag måste berätta för dig. Jag vet att jag har bjudit in dig på vår visning av “The Gold and the beautiful” men nu har jag pratat med mina executive producers och de tycker inte att det var någon bra idé att du ska komma, de tycker att du har hånat min låt och det vill inte ta risken att du är här så jag får nog tyvärr cancelera dig här i dag till den här visningen.  Jag hoppas att du förstår det.

Annons

Agnes-Nicole överskattade dock sin tv-kollegas förlåtande sida. Gunilla Persson la på luren i örat på Agnes-Nicole med orden:

Gunilla Persson var inte välkommen på filmpremiären. Foto: All Over
Gunilla Persson var inte välkommen på filmpremiären. Foto: All Over

– Jag vill inte prata med henne mer, det är slut. Bort med henne. Man behandlar ingen människa på det här viset och allra minst en kollega som jag. Och som vi säger på engelska “What comes around goes around”.

Om Gunilla Persson hade negativa åsikter om Agnes-Nicole Winter film förr så är det ingenting mot för vad hon har nu.

– Jag bara säger det: Lycka till Agnes-Nicole, men jag struntar totalt i dig och din film. Du kan ta din film och dra upp den någonstans där solen inte skiner

Hänt väntar med spänning på Hollywoodfruarnas nästa möte.

Andra läser även: 

Annons