Gunilla Persson: "Jag bråkar aldrig – det är de andra fruarna som bråkar med mig!"

Gunilla Persson är minsann inte någon intrigmakerska. Påstår hon i alla fall. "Det är de andra fruarna som bråkar med mig."

Ingen har väl undgått Gunilla Persson, 56, som medverkat i TV3:s succé Svenska Hollywoodfruar de senaste fyra säsongerna? I programmet framstår hon som en intrigmakerska, men det hävdar Gunilla att hon absolut inte är!

– Kolla noga på programmet. Följ det. Gör du det så ser du att jag aldrig bråkar. Aldrig någonsin! säger Gunilla till Hänt i Veckan och fortsätter:

– Det är de andra som börjar gräla med mig. Och jag är bra på att säga ifrån. Jesus säger att man ska vända andra kinden till, men man ska inte låta sig bli söndertrampad.

I senaste säsongen av programmet medverkade Maria Montazami, 49, som varit med från starten 2009, Bond-skådisen Britt Ekland, 72, och Åsa Vesterlund, 39, som tidigare medverkat i Svenska New York-fruar. Trots att Gunilla också från grund och botten är en New York-fru, har hon inget gott att säga om sin frukollega.

– Åsa är anställd av TV3 för att provocera mig!

Gunilla Persson har medverkat i Svenska Hollywoodfruar de senaste fyra säsongerna. Foto: TV3

Gunilla Persson har medverkat i Svenska Hollywoodfruar de senaste fyra säsongerna. Foto: TV3

Faktum är att Gunilla inte har något snällt att säga om någon av Hollywoodfruarna. Om Maria Montazami säger hon:

– Hon är den mest konflikträdda person jag någonsin träffat, men ibland vågar hon faktiskt stå upp för mig. Jag uppskattar det, säger hon och fortsätter raljera om Britt Ekland.

– Britt är bara så fruktansvärt avundsjuk! Hon har det här elaka i sig.

Mötena med de andra Hollywoodfruarna brukar innebära mycket intriger. Foto: TV3

Mötena med de andra Hollywoodfruarna brukar innebära mycket intriger. Foto: TV3

Just nu håller Gunilla på att förverkliga sin dröm om en egen dejtingshow i TV3. Och det är just den stora kärleken hon längtar efter.

– Trots att jag blivit besviken så många gånger är jag en hopplös romantiker som tror på den underbara kärleken som man nästan bara ser i de gamla filmerna. Och än är det inte för sent. Jag är inte död än.

Andra läser också:

18 leksaker som borde förbjudas – nummer 9 är helt sjuk

26 albumomslag som inte borde ha sett dagens ljus

30 totalt misslyckade ögonbryn som får oss att vilja gråta