AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunilla Perssons nya kärleksbesked – berättar om romansen

23 okt, 2023 
Linn Seipel
Gunilla Persson dejt
Vår svenska Hollywoodfru Gunilla Persson dejtar för fullt!
Nu öppnar hon upp om senaste romansen – och orsaken bakom att han blev bortklippt ur Instagram-bilden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Gunilla Persson, 64, och hennes dotter Erika Persson, 21, blev kända för svenska folket i och med tittarsuccén Svenska Hollywoodfruar. Programmet är sedan ett par år tillbaka nedlagt, men Gunillas liv har fansen fortsatt kunnat följa eftersom hon är en aktiv användare av sociala medier.

Något fansen alltid varit nyfikna kring, redan då programmet sändes, är Gunillas kärleksliv och dejtande. Hon har varit ute på flera dejter under åren som gått, men ännu har hon inte hittat mannen i sitt liv.

För en dryg månad sen offentliggjorde Gunilla Persson en man som hon var ute på en första dejt med.

”Han är amerikan, född i Los Angles, har jobbat länge för Disney och gör animation graphics också, samtidigt som han skriver musik och spelar alla instrument”, skrev Gunilla då i ett meddelande till Hänt.

Annons

Gunilla Perssons nya dejt – därför klipptes han bort från bilden

Nu syns hon ute på dejt med en man igen, men – han är bortklippt ur bilden. Vi på Hänt blev förstås nyfikna på om det är andra dejten med samma man, eller en ny. Så här svarade Gunilla:

”Det är en ny. Fotografen (servitören) klippte olyckligtvis av huvudet. I USA finns det ett "saying": Mannen definieras av hans val av skor och bil. Vita skor gick hem hos mig och bilen också (senaste Mercedez sport, vad den nu heter). Det är roliga att lära känna olika män och vi får väl se vem vem jag fastnar för.”

På frågan om hon kunde berätta lite mer om denna herre, svarade Gunilla lite kryptiskt: ”Det är Victor. Det här är tredje dejten”, följt av en glad emoji med gloria.

gunilla perssons dejt

Gunilla Persson om frånvaron av Erikas pappa

Det var länge sedan som Gunilla Persson hade en långvarig relation, och hon har tidigare varit öppen om Erikas pappa som inte funnits med i bilden sedan hon föddes. När Hänt träffade mor och dotter inför Erikas födelsedagsfirande berättade hon om människorna som utgör deras familj istället.

Annons

– Hos oss ikväll är prästens fru, det kommer kännas så skönt att prata med henne om just det här. Hon var inte med på mammas begravning, men hennes man höll begravningen och flög över på sin egen bekostnad, säger Gunilla och fortsätter:

– Vi känner oss som en familj, och är som en familj med dem. Det är viktigt för vi har ju ingen familj, jag har lite kusiner och så men jag har inga syskon och Erika har inga syskon och ingen far. Vi är i behov av att skaffa vänner som blir som en familj.

FOTO: TT/Naina Helén Jåma, Instagram

Annons