ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gunilla Persson visar upp lyckan – nya bilden bekräftar: ”Han är amerikan”

14 sep, 2023 
Gunilla Persson
Gunilla Persson har delat med sig av en bild från en dejt.
Nu berättar hon för Hänt om hur kärlekslivet ser ut efter bilden på sig och den härliga mannen.
”Första dejten”, skrivet Gunilla i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Gunilla Persson, 64, och hennes dotter Erika Persson, 21, gjorde succé i Svenska hollywoodfruar. Numera är programmet nedlagt men det stoppar oss inte från att kunna följa med i Gunillas liv. På sociala medier är hon en aktiv användare som ständigt uppdaterar fansen om vad som sker i hennes liv.

Något som var ett hett ämne redan i programmet är Gunilla kärleksliv. Hon har nämligen gett sig ut på flertal dejter under årens gång men än inte hittat mannen i sitt liv. Gunilla vet däremot exakt vad hon vill ha hos en man.

Gunilla Perssons första ord efter dejten – han är mannen hon syns på bild med

Kanske har hon nu funnit rätt. Under torsdagen publicerade hon nämligen en bild på sig och en man sittandes vid ett middagsbord och det ser minst sagt ut som de är nöjda med kvällen. När Hänt når henne med frågan om hon har funnit kärleken svarar hon:

Annons

”Nej första dejten men man vet ju aldrig”.

Det visar sig varit en lyckad dejt och de två har träffats genom gemensamma vänner.

”Han är amerikan, född i Los Angles, har jobbat länge för Disney och gör animation graphics också, samtidigt som han skriver musik och spelar alla instrument”, skriver Gunilla i ett meddelande till Hänt.

Vad tycker Erika och dejten du har varit på?

”Coolt”.

Gunillas glädje över Erika Perssons musikkarriär: ”Fått upp ögonen”

Nyligen kom det ett annat glädjande besked från Gunillas håll. Hon kunde då avslöja att det sker saker i dottern Erikas karriär.

– Vi ska ner till Ystad, för där är det en producent som fått upp ögonen för både Erika och mig och vill spela in musik med oss. Han har en professionell studio och jobbar med Sony music, så han är jättebra. Det är han som har skrivit Frans Jeppsson Walls låt If I were sorry, som han vann Melodifestivalen med, sa då Gunilla till Hänt.

FOTO: TT

Annons