LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gunilla Perssons lycka – efter avslöjandet om Erika Perssons hemlighet

27 aug, 2023 
GUNILLA PERSSON
I tv-serien Svenska hollywoodfruar har vi fått se att Gunilla Perssons dotter Erika är väldigt bra på att sjunga.
Nu har hon tagit upp sångkarriären igen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Gunilla Persson, 64, och hennes dotter Erika Persson, 21, gjorde succé i Svenska hollywoodfruar och att Erika har en passion för sång och musik var svårt att missa.

I tv-serien fick vi bland annat se hur mamma Gunilla stöttade Erika när hon skulle upp på scen. Det gick till slut bra, trots att Erika var väldigt nervös och illamående inför uppträdandet.

Men det var då och nu är nu. Idag är Erika 21 år gammal och under årens lopp har musiken följt med henne – men bakom stängda dörrar.

– Ja jag gör egen musik, skriver musik och sjunger. Jag är dock lite privat om mina konstnärliga former, men förr eller senare kommer jag nog gå ut med det. För jag tycker den är väldigt cool och jag är stolt över det. Men jag ligger ganska lågt med det jag jobbar på, förklarade Erika för Hänt.

Annons

Gunilla Persson om Erikas sång-intresse

Nu har det däremot blivit dags för att gå ut med Erikas hemlighet till offentligheten. I ett inlägg på Instagram berättar Gunilla om lyckan över att Erika ska sjunga igen.

”Fantastiska dagar i studion med Fredrik Cardiac Andersson och ompysslad slutligen av Ystad Saltsjöbad – Nu tillbaka i Sthlm med en helkväll på stan. Postar bilder senare.”

När Hänt träffade Gunilla kunde hon berätta mer om uppdraget i Ystad.

– Vi ska ner till Ystad, för där är det en producent som fått upp ögonen för både Erika och mig och vill spela in musik med oss. Han har en professionell studio och jobbar med Sony music, så han är jättebra. Det är han som har skrivit Frans Jeppsson Walls låt If I were sorry, som han vann Melodifestivalen med, säger Gunilla till Hänt och fortsätter:

– Nu har han skrivit en låt åt mig.

Är du också bra på att sjunga?

– Nej, jag vill inte sjunga. Men han vill att jag ska göra det. Det är ju Erika som kan sjunga, förklarar Gunilla.

Annons

Nu återstår det att se när låten kommer släppas, men troligtvis borde det bli succé!

Gunilla Persson om att vara folkkär i Sverige och Norge

Gunilla och Erika har befunnit sig i Sverige under sommaren och trots att det gått flera år sedan sist vi fick se dem i tv-rutan är de fortfarande otroligt folkkära.

– Var vi än går, det spelar ingen roll vilken stad vi är i. Stockholm, Göteborg, Oslo, så är det liksom klungor av folk som kommer upp till mig och Erika och vill ta bilder. Det där är så jättekul, jag älskar ju det där. Det är aldrig tråkigt, tvärtom, det blir så roligt att känna att man har lyckats, säger Gunilla till Hänt och fortsätter:

– Man känner att man nått framgång i att man är populär bland folket.

FOTO: Jari Kantola/TT, Instagram

Annons